Köprüden önce bir cikis ihtimali var eğer satışları 96 binlerde karşılanırsa bir ihtimal 103 binlere kadar cikis olabilir. Ama sonrası her türlü çöküş. Bu piyasa adam olmaz.
Printable View
Köprüden önce bir cikis ihtimali var eğer satışları 96 binlerde karşılanırsa bir ihtimal 103 binlere kadar cikis olabilir. Ama sonrası her türlü çöküş. Bu piyasa adam olmaz.
Maalesef. Adamlar acik acik yazdilar 1. senaryo iyi degil diye. Dediklerii yapiyorlar. Ustune daha bir de global kriz yiyecegiz.
Sen de amma naz ettin be kiz.
http://share.matriksdata.com/Images/...1822519210.png
Ben yüklü mala girdim senaryom 103 binde bütün portföyü boşaltmakti ama bu senaryonun olma olasılığı %20 artık. Alış maliyetim 7.65 her yıl mevduat faizi kadar maliyete ekler beklerim. Yanı en azından düşüşün yüzde 38.2 sini almasını bekliyodum. Normalde senaryom da 96 bine kadar düşüş vardı ama garantide satış hiç hoş değil. Sonumuz hayrolsun .
Garanti Bankasinda bugun Merrill 60 milyon lot mal basti.
Bu kadar mal bir tek Vanguard'da var orda.
Dolasimdakinin %3'une geliyor.
Dostum kimin malı bilmemde maliyeti ya sıfırdır ya bir iki liradır. Aslında garanti bankasının teorik eşleşmesinden pis bir gün olacağı belliydi(8.32) Ama halk bankası fena değildi 7.71.hatta ilk seans güzel işler de çıkarttı Ancak mery teyze garantiye öyle bir bastiki sanki hepimize aklinizi alirim akıllı olun der gibiydi.