Asıl bu hafta gelebilecek faiz indirimi ile beraber piyasalar coşarsa üstünede arabada reis gaza basarsa o zaman lastikleri yakarız...
Printable View
Bilmiyorum kardeşim herşey yolunda giderken bugünkü yabancı satışını da ankamadom fakat bugün şöyle bir olay daha gözlemledim sabah thy de 1000000 biş milyon alışta olan merrill öğleden sonra aldığı tüm lotu sattı thy de. Yani sadece bize özel değildi bu satışı. yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
Bu arada teknik görünümde halen kanal tepesindeyiz. Resim gönderemiyorum. Kanal tepesini aşdığımuz anda yükseliş hızlanır diye düşünüyorum. Yarın için 12.46 üzeri kapanış öesela süper olur. Faiz felam durumları var tabi yarın abd perşembe biz bu ara buralarda badanaş çekebilir.
yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
Son bilgi. Son patron satışında 6 ay hisse satılmamayı yazılmıştı sanırım tarih 24 aralıkta son buluyor. Eylül aydında ise tekrar
Zorlu Holding, 6,17 milyon TL nominal tutarlı Vestel Elektronik hissesinin satışa konu edilebilmesi için için Merkez Kayıt Kuruluşu'na (MKK) başvurdu
Hisse satış için başvuru yaptı. Yani aralık somu gibi iyi bi patron satışı olabilir. Buradan bebşm anladığım 14 gün yükseliş sonra şelale. Olabilir.
Bugün çok dökülen olmuşsave endeksde de sıkıntı olmazsa yarın yükesk açıp dediğiniz lere gidebilir.
Üst dirence yaklaşmadan hep dayak yiyip geri dönüyor, yukarıdayken geleni çarpıyor, basarak aşağıdan sattırıyor gibi bir film, hava puslu.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...00d753b373.png
Twetterda böyle bir haber var
Babayigitler hazır.
Yarın coşku var inşallah. Tarihi günler yaşayacağız.
Acaba şimdiden ön sipariş verebiliyor muyuz?
Sipariş alınsa ne güzel olur.
Gecikmeden fabrikasyona geçilir. Gecikmeden dünya ile rekabet edilirdi.
@RTErdogan @varank
#VESTL #ASUZU #KARSN #tcell TOBB
Cumartesi günü test sürüşü yapamayi düşünüyormuş reis, bu olmadı.