Originally Posted by
alicemal
İnternette bir haber gördüm, Türk hacker lar, yabancı bir ülkede birilerini dolandırmışlar.
Haberin altında yorum kısmı var. Yorum ekleyen bir sürü insan, hırsız hacker leri alkışlamışlar. Sırf Türk diye.
Yerli yabancı, hırsızları alkışladığımız müddetçe... tamamlayamadım, aklı başında bir cümle kuramadım.
Yannış.
Benim hırsızım, onun hırsızı diye bir şey olamaz. Kimi soyarsa soysun, hırsız, hırsızdır. Karakter olarak ahlaksızdır. Kendi ülkenede, dünyayada yüktür.
Bugün yabancı ülkeyi soyar. yarın soyacak yabancı ülke bulamaz seni soyar.
Hırsız senin süründen bile olsa, karaktersizdir, ahlaksızdır. Karaktersizin, ahlaksızın sana hiç bir zaman faydası olmaz.
robin hood lar filmlerde olur, gerçek hayatta zenginden çalıp, fakire veren yoktur. Gerçek hayatta, güç sahibi olanlar, çalışanları soyarlar. Çünki parayı çalışan üretir.
(Birde çiftlik bank mağdurları gibi, tarikatların gücünden faydalanarak kestirmeden gitmek isteyenler gibi, çok para kazanmak amacı ile kendilerini gönüllü soyduranlar var. Onları eğitmemiz gereken gruba koyup bu konunun dışında tutalım.)
Bugün senden olmayanı soydu diye bir hırsızı alkışlarsan, yarın seni soyduklarında yardım eden bulamazsın.
Örnek hakan şükür denen kişi.
Bi şekilde bol para kazandı, dini kullanan terörist katil örgüt fetö ye destek oldu. fetullah fetö olunca hakan şükürde abd ye kaçtı. abd de diğer fetö cüler bunu soymuşlar. Kimseden yardım isteyebilirmi.? Dün fetöye destek oldun, bugün aynı fetö seni soydu çünki bugün fetö zor durumda, kendi sürüsünden bile olsa yakaladığını soyuyor.
Aynen bu durum. Hırsız ahlaksızdır karaktersizdir. Yardım edersen, yarın zor duruma düştüğünde sana yardım edecek kimse bulamazsın.