Printable View
Alıntı: Originally Posted by Maydonozcu Kamil Hisse yoğun fonların asıl performansını şimdi gözlemleyeceğiz. Endeks yukarı çıkarken babam da kazanır.:) Eger TCD her ay sabit bir hisseler ustunde trade yapiyor o zaman ne degise biliyor yoksa her gun farkli hisseler mi?
Alıntı: Originally Posted by Maydonozcu Kamil Hisse yoğun fonların asıl performansını şimdi gözlemleyeceğiz. Endeks yukarı çıkarken babam da kazanır.:) borsa düşerken hisse fon kazanç verebilir mi? bence en fazla yataya sarar
Altın fonlarına geçme vakti geldi diye düşünüyorum arkadaşlar.
Alıntı: Originally Posted by Maydonozcu Kamil Hisse yoğun fonların asıl performansını şimdi gözlemleyeceğiz. Endeks yukarı çıkarken babam da kazanır.:) Muhtemel değer kazanacak hisse fonlar MAC, TKF ve GMR :) ACC, GL1 ve YDI'de değer kaybedecek gibi.
Tzv mk 11.36 tzl mk 12.76 zpk mk 12.84
Alıntı: Originally Posted by memorex Tzv mk 11.36 tzl mk 12.76 zpk mk 12.84 evet para calismaktadir hepsini cekip bir dolmus alacagim:) dolmus fonu
Alıntı: Originally Posted by memorex Tzv mk 11.36 tzl mk 12.76 zpk mk 12.84 üstadım teşekkürler, zpk beni yine yanıltmadı. Kıpraşmadığım iyi olmuş:) iyi hafta sonları
Alıntı: Originally Posted by admustafa Muhtemel değer kazanacak hisse fonlar MAC, TKF ve GMR :) ACC, GL1 ve YDI'de değer kaybedecek gibi. tcd ne yaptı acaba? Dün eksiydi bari az da olsa artı yazsa