FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Kuruluşu) alkollü içecek üreten şirketlerle dezenfektan üretmek için görüşmelere başladı. (News12)
Printable View
FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Kuruluşu) alkollü içecek üreten şirketlerle dezenfektan üretmek için görüşmelere başladı. (News12)
Evet virüsün ciğerlere yerleşmesi lazım bende mideye inse sıkıntı olmuyor diye biliyorum ama hkm bey daha iyi biliyordur.
Doktorlar ve sağlık çalışanlarını destekledim. Allah hepsini ve milletimizi ve insanlığı korusun.
Bu kararın ardından 71 yaşındaki eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendiyle yaşıt olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na takıldı ve "65 YAŞ ÜSTÜ OLANLAR ARTIK EVDEN ÇIKAMIYOR, İŞTE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLAMASI BEN ARTIK EVDEYİM... İYİ DE KILIÇDAROĞLU NE OLACAK?" diye seslendi.
https://i.hizliresim.com/w5FYRr.jpg
Ruh hastaları, manyak köpekler...
Hindistan mucizesine artık inanmaya başladım, 195 vaka 1.4 milyar nüfus, demek ki bu virüsün tek ilâcı b.k buharıymış!
Bugün hükümetide alkışlıyorum. Çok doğru karar verdiler. Uygulaması en zor kararlardan biri umarım bekleneni verir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi