Ben viop yapmıyorum bu arada
benim sizinkinden beter. Varant adamı rezilde ediyor vezirde...
Aman kimse bulaşmasın
Benle Karar_Anı hocam o alanda yeterliyiz.......
Printable View
Ben viop yapmıyorum bu arada
benim sizinkinden beter. Varant adamı rezilde ediyor vezirde...
Aman kimse bulaşmasın
Benle Karar_Anı hocam o alanda yeterliyiz.......
Para piyasalarında para kazanmak kolay sistemli olursan eğer tamamen uyarsan .
İki tane tanıdığım kişi var her ay caddede ev alırlar para piyasasından kazandığı ile
bekara karı boşamak kolay :)
senin gibi parayı önce 2 ye sonra 7 ye daha sonra 24 e katlamış olsaydık, 1 e 100 de basardık abi :he:
Abi biz fakiriz, amaç para kazanmak zengin olmak değil, vakit geçsin günlük cigara paramız çıksın adrenalin olsun.
Yani anlıyacağın dükan açık kalsın, dostlar alışverişte görsün hesabı
yıllardır borsadayım henüz köşeyi dönemedim, zaten umudumda kalmadı hatta köşeyi dönsemde artık bu saatten sonra pek bi önemi de kalmadı. borsa gençliğimi yedi, hayallerimi çaldı, bende sırf intikam için burdayım :drunk:
Sen yaş tahtaya basmazsın sana serbest 100 kaldıraç vur.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ARCLK - Beklenti altı
ASELS - Beklenti altı
KOZAA - Beklenti altı
KOZAL - Beklenti altı
VESTL - Beklenti altı
TAVHL - Beklenti üstü
AKBNK - Beklenti üstü
EREGL - Beklenti üstü
TOASO - Beklenti paralel / üstü
SASA - Beklenti paralel / üstü
TKFEN - Beklenti üstü
GARAN - Beklenti üstü
SISE - Beklenti üstü
FROTO - Beklenti üstü
YKBNK - Beklenti üstü
TTKOM - Beklenti üstü
Şu ana kadar açıklanan benim yakalayabildiğim XU30 şirket bilançoları böyle oldu. 11 iyi, 5 kötü bilanço. Ağırlıklı beklenti üstü geldi bilançolar. XU100'ün performans daha düşük, diğerleri zaten leş gibi açıkçası.
Fakir geldik fakir gidecez abi yabcak bişi yok.
Aslında bir ara uzunca bi süre bırakmıştım hatta Osbir aralığa kadar işlem yapmıycam dediydim ama elimize jeton parası geçince makinayı gıdıklamadan duramıyorum, hastalık bu sanırım
Ekrana bakmak, grafik çizmek işin ayrı bir boyutu.. parayı basan götürünce götürüyor, satınca da şırıl şırıl düşüyor ama biz bunu illa bı kılıfa sokacaz :he:
mesela, bir ay önce
dünden bugüne ne değişti de bankalar ralli yaptı
bu sorunun cevabını kim verecek
a-dollar düştü
b-faizler düştü
c-enflasyon düştü
d-hepsi
c-hiçbiri