Hocam cevapta açık olarak var.
En altta
Akşam seansi hesaplamaya dahil olmaz diye
Yani
18.15 deki uzlaşma
Günün uzlaşmasıdır.SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam cevapta açık olarak var.
En altta
Akşam seansi hesaplamaya dahil olmaz diye
Yani
18.15 deki uzlaşma
Günün uzlaşmasıdır.SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu şortu icat edenin...
garanda o kadar çok söylem dolaştı ki aralıktan beri. aralarında çok uçuk olanlar da vardı, aklımda kalanları yazayım.
ocak başında twitterda şunlar vardı: yabancılar ile bbva 22,50 fiyatında anlaştı yakında açıklanır.
ocak sonunda twitterda şunlar vardı: bbva fiyatı 1,07 euro revize edecek yakında açıklanır.
şubat başında: spk fiyatı yükselt dedi ama bbva'yı ikna edemedi 12,20 olarak açıklanacak.
şubat sonu: xbank çok sıkıştı, garan çok sıkıştı haber geliyor, yolda.
mart başı: bu hafta pztesi veya salı açıklanacak. (7-8 mart günlerini kastettiler)
mart ortası geçen hafta: bu hafta perşembe günü açıklanacak. (17 martı kastettiler).
geldik bbva'nın genel kurul tarihi 18 marta. yarın CEO Onur Genç'i şutlamazlarsa iyidir. yarın genel kurul gündem maddelerinden biri onur genç'in tekrar seçilmesinin oylanması.
Mucize olmaz da yarın sabah kap yollamazlarsa, yarınki genel kurulda da "süreç ilgili düzenleyici kurumların onayında" şeklinde basın açıklaması yapılır, bizim Anadolu Ajansı da 2 cümle ile haber geçer.
Yurtdışına çıkış harcı 50 TL den 150 TL ye çıkmış.
Yakında şehirler arası da bir harç bekleriz.
Aynen dostum. İptal olursa direk tavan beklerim çünkü ayağında ki pranga kalkmış olur.
12.20 ye garanti mi olur? Ölüsü 15 üstü eder.
Bu iş olmazsa bile olmamasına 10 sebep bulunsa, hiçbiri garantinin 12.20 etmeyeceği olamaz.
Dediğim gibi ölüsü 15 üstü eder.
Satış olursa yine bu ülkenin önemli bir değeri .80 cent e yani çöp fiyatına yabancılara geçicek demektir.
Bu işten tek kazançlı çıkan BBVA olur, Türkiye kaybeder...
Burda heralde 6 aydır, eregli 17 tl iken de, rusya-ukrayna savaşı çıktığı ilk gün de asla ve asla 36tl altına kalıcı olarak eregli satmam çünkü bedava diye yazdım. Defalarca yazdım hatta. O kadar felaket tellalı var ki mecburen dengelemek için yazıyoruz :)
Bugün nerdeyse 36 oldu yine ama zaten görünen köy kılavuz istemez...
Şimdi de asla ve asla garanti 15-16tl altında olduğu sürece banka pozisyonlarımı kapatmam diyorum. Çünkü buralar bedava...
Garan haberinden sonraki performanslar
https://i.ibb.co/LvfhZD0/GARANHABER.jpg