Bilançoya pd 0.40 düşecek olan hisselerini sirket alamıyorsa pis bir gundemi var demekdir benden yarım lot yok SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bilançoya pd 0.40 düşecek olan hisselerini sirket alamıyorsa pis bir gundemi var demekdir benden yarım lot yok SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn by akıl mepeti sattınız mı
Bu hisseyi bu fiyata getirmek kimin fikriydi
TÇoktan sattım kardeş , zararına.
Şimdi de başka iki hissede can çekişiyorum
Özak ve Garfa dayım.
Fakat , hangi hissede olunursa olunsun , uzunca bir süre borsanın hayretmeyeceğini , ve zararlarıma yeni zararların ekleneceğini düşünmekteyim
İnşallah yanılırım.
Depremde ölenlere , allahtan rahmet , yaralananlara acil şifa , geride kalanlara sabırlar diliyorum.
Ülkemiz büyük bir felaket yaşadı hepimize çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.... syn. Linux bu depremin bizim mahalleyi öne alma yada erteletme durumu olabilirmi . Buna dair bir bilgin yada duyumun varmı..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O bölge sıkıntılı bir yer deprem teknolojisiyle yapılmalı ve bunu öne çıkarmalılar... konut işlerinin toki ve büyük şirketler gyo lar tarafından yapılması gerektiğine dair söylemler arttı.... SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herzaman yazıyorum yine yazayım... bizim patron yatırımcısına düşman.. alacak olan bunu unutmasın...