180 altına iğne atıp 190 üstü kapatsa iyi olur bence..
Printable View
180 altına iğne atıp 190 üstü kapatsa iyi olur bence..
olayı halen gesan özelinde değerlendirmek yanlış olur bence. endekse piyasaya resmen karabulut gibi çöktüler. endeks dönerse gesan döner . yoksa pozitif ayrışsın diye beklemek hayal dünyası. ama kendi adıma endeksteki düşüşün bu akşam biteceğini düşünüyorum. tahmin sadede. çıkarken ne diyorlardı hep yükselen endeks olmaz. e o zaman hep düşen endeks de olmaz.
Taner genek beyi dinlemedik de adam cidden bist ustadi. Cuma endeks +5ken çıkmayan hisse için fazla beklentiye girmisim. Neyse yarın Perşembe. Umut bitmez garibanda
güzel kaplar attılar ..tepki vermeyince hayal kırıklığı oldu ne yazık ki...patrondan güçlü destekler bekliyoruz...bence bir çok tahtada bankoftan işlem yapanlar ya patronların kendisi yada onlara çok yakın kişiler...spk nın denetiminden kaçmak için o aracı kurumunu kullanıyorlar...arzlarda da ben hisselerin ky lara dağıtıldığına inanmıyorum...bir ay içinde 3-5 kat çıkacak hisseyi ky ya verebileceklerine pek ihtimal vermiyorum...bu borsa dünyası o kadar da masum değil bence....patronlar paranın tadını alınca çok değişiyorlar diye düşünüyorum...
gökhan beyin ntv deki röportaşından beridir hisse sert düşüyor...ister istemez insanın aklına kötü şeyler geliyor...nedense buna rağmen tutuyorum...ALLAH sonumuzu hayır etsin diyorum...yapacak da bir şey göremiyorum...
Info son 2 haftada sattigii 200 binin 50sini geri aldı. Patron geri aldık vs der mi
Tek teselli hepsi aynı. İyi patron diye birşey yok. Biz gözümüzde büyüttük patronu. Hal böyle olunca satman gereken yerlerde elin gitmiyor..
Patron geri alım yapsa hem iyi patronum diye hava atar hemde 200lerde sattığını aşağıdan alıp iyi bir trade de yamış olur ..
Eygyo diye bir hisse aldim yeni arz diye. Saldikca saldı. Onda maliyet dusurme adına gesanlarimin yarısına yine veda ettim. Çıkışı. Genelde uğurlu gelir. 191 ört bye bye yaptık . Info alması umut verici