her ralli ve her ciddi çöküş sonrası forum karışıyor..
burası ben bildim bileli böyle
:drunk:
Printable View
her ralli ve her ciddi çöküş sonrası forum karışıyor..
burası ben bildim bileli böyle
AGYI ( ayı gibi oldu :he:)
bu 4 bankanın 2008-2024 arası aylık kapanış dolar bazlı grafiğini alt alta biri ekleyebilir mi ??
hafta sonu ...
sanki bunlar u-100 4300 de dolar bazlı kelepir fiyatlarından işlem görüyor gibi, tabi ki tahmin :ok:
yabancılar iŞc için yıl sonu 21 fiyat vermiş, 7.5 TL Halkbank için fiyat vermiş, vakıf keza 10 kapatır demiş vs vs :he:
cahil olmak ne güzel şey laaaa, ben bu raporlara kalpten inanıyorum :kahkah:
SEÇİMDEN SONRA ülkeyi terk edelim,olsun bitsin.:)
Gerçi 1 nisandan sonra öyle şeyler bizi bekliyor ki: zamlar-kemer sıkmalar-dolar vs...4 yıl sabit ücretlinin durumu zor olacak.Öyle fazla zam da mümkün değil..
Endekste ,ZİRVE NERESİYSE ARTIK: oradan %25 düşüş genelde olur.Ama bu bıst100; 10.000 iken mi 9.500 iken mi olur? Bilinmez.
Şimdilik günlük-saatlik herşey ALDA...
viopa koyduğun paradan kazandığına sevinebilirsin ama kaybettiğinde bence üzülme lüksün yok.
borsa eski borsa değil millet eski millet değil devran eski devran değil.
param pul olmasın diye millet % 700 yükselmiş borsada bile gözünü kırpmadan mal alıyor.
kimse geleceği göremez belki 10 sene sonra buralar bile çok ucuz kalır. veya denirki hangi enayi 10 sene önce % 700 hisseyi aldıki.
Arjantin borsası hep alda...hep golden cross mübarek...minicik %16 lık düşüş yapmış sadece....oldukça sağlıklı bir düzeltme(?) E kadarlık olur canım diyor borsa hüstatları olsa gerek...
Dolar bazlı bi bakıyorsunuz...amanın...%62 düşmüş...hem de bangee jumping yapmış..
David Copperfield'in gösterisine gidip, 'Aa ne güzel, resmen uçuyor lan.' diyenler de var, CMZYLZ gibi, 'Kesin ip var amk.' diyenler de var.
Nerden baktığınıza göre değişiyor yani...borsa ucuz mu..ucuz...çünkü dolar adil değerinde değil...yani?...borsa ucuz ama, henüz kendisinin bundan haberi yok....