Aynen katılıyorum dediklerinize, ayrıca şunuda belirtmekte fayda var; aslında fiyat hareketlerine bakarak malum bilançoda yaklaşınca bizler bu forum sayfalarında kendimiz dillendiriyoruz bilanço kötü gelebilir, gelse şu olur falan diye... insan psikolojisi buda gayet normal. Aslında bu konuda tek bir emare bile yok. Sadece biz ister istemez tedirgin olup kendimizce bir algı yaratıyoruz. Tamda istenilen bu galiba. Adamlarda bu algıyı yaratıyor bence. Tersi bir Örnek uygun olurmu bilmem ama; deniz banka bakın ortada ne satış var ne sözleşme var bir haber düştü satılacak Ruslara diye kağıt 2 günde %40 yaptı. Yerli oto, Altay tankı vs.. ortada daha tam olgunlaşmış bir şey yok kağıtlar uçtu gitti.
Ben şuna inanıyorum bu giden hisselerin hiç birinde “sektörler farklı olabilir, büyüklükleri falan, filan...†BANVİT kadar güvenemiyorum ben. İllaki büyük şirketlerdir ama ters bir açıklamayla tepe taklak olabilir hisseler. Örnek alakasız olabilir ama BANVİT gibi temeli sağlam hisse çok az. Bana öneren bir abimdi, bende ne kadar sağlam olduğunu gördüm zaten. Değerinin bu olduğuna kesinlikle inanmıyorum, YTD
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.