2013 senesine ait bir haber yeni değil tabii ki indeks bilgisayar ilgili 11 sene önce yapılmış bir işlem yani yeni bir haber yok , hayırlısı diyelim , ytd.
Printable View
Hacıbaba , hacıbaba ne zaman yukarı gideceğiz yazdın çizdin , sustun , yabancılar ne zaman uçuracak hissemizi, ytd.
Az kaldı bence...
Ytd
Hacıbaba, hacıbaba biraz hareketlendi ne olur iyi yerlere yükselebilecek mi bütün ky yı çok süründürdüler , ne düşünüyorsun bakalım , ytd.
Olumlu ve güzel duruyor.
Okullar açıldı bir çok özel okul tablet alma zorunluluğu getirmiş üniversiteler açılacak yazıcı kartuş bilgisayar tablet cep telefonu aksesuar vs vs artık yaz tatili bitti insanlar evde ofis de teknoloji iş vs talep artacak.
Ayrıca yurtdışı e ticarete ve kargo ücretine gelen resmi ücret zammı sonrası bütün teknolojik alışveriş iç piyasadan yapılıyor artık ciddi bir satış marjı oluştu oluşuyor.
Eskiden millet tablet bilgisayar cep telefonu oyun konsolu yazıcı vs vs her şeyi Amazon vs gibi yurtdışı e ticaret sitelerinden alıyordu artık iç piyasadan almaya başladılar ve ana tedarikçi dgate....
Anlayan anladı
Ytd...
Güzel çok olumlu yazmışsın ama hissenin hareketi aşağıya nedense artık kimsenin dayanacak gücü kalmadı tahta sahibi ve şirket sahibinin birşey umurunda değil ky düşmanı şirket sahibi olumca kar etmek çok zor oluyor, hacıbaba ne düşünüyorsun pek sık bir fikir yazmıyorsun 2 milyon lot mal aldı fonlar dedin zaten uzun zamandır fonlarda bu mal var ve yeni sağlam bir alış artık fonlardan da gelmiyor. ytd.
Hacıbaba, hacıbaba ne oldu düşünce hemen yok oldun ne düşünüyorsun neden bu kadar sert düşüyor, yok mu bir fikrim, yazıp kaçmak pek etik değil bence , ytd.
Ben kaçmıyorum arada yazarım net ve doğru gözlem ve tespitlerimi iletiyorum.
Tabi ki kesinlikle ytd.
Yaklaşık 1 milyon lot mal çekildi son 1 ayda bu net.
Fonların malı duruyor ve Oyak daki 3 küsür lot malın 2 milyon lotu bloke.
Piyasada lot kalmadı.
Satış kismi boş.
Bugun tüm alış lot miktarı 270k
Satış kısmı tavana kadar 47k idi.
50 bin lotla tavan olurdu.
Hisseler genelde böyle katlayarak gider.
Ben güçlü bir grubun hisseye girdiğine eminim ve tahta zaten bunu gösteriyor.
Serseri 100k civarı lot kaldı.
Zaten yakında hızlı ve hacimli pozitif hareketler görürüz muhtemelen.
Tarihi seviyeleri 58 idi zannedersem orayi geçerse hızlıca 3 lü rakamlara gider.
Beklenti çok ana pazar hissesi ve Patron sağlam ötesi...
Gitmemiş primsiz bir hisse...
Kesinlikle kendi kişisel görüşümdür ytd