Ne güzel bigborsa korkudan yorum da yapamıyo .sıkıysa hedef ve saat versin hehehe :)
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne güzel bigborsa korkudan yorum da yapamıyo .sıkıysa hedef ve saat versin hehehe :)
Gider mi gitmez mi bilmem tabi temennimiz gitmesi lakin her gün abuk sabuk söylemlerle kısa vade gün saat milleti beklentiye sokuyo olmayınca millet galeyana geliyo.Tekkeyi bekleyen çorbayı içer bu fiyatları görsede bigborsa dediği için olmayacak.Misal bugün tektuya bakın yeniden değerleme eski parayla trilyonluk gayrmenkul sahibi millet gece tavan sayarken hiise eksi %16 kapattı.beklentiymiş bilanço imiş laf ağa ne derse o.ummadığın bir günde biz de tavanlarız inş.
Toplantı sonucu açıklandı:
Kar dağıtımı falan yok, adamlar zırıl zırıl ağlıyorlar, yok geçmiş yıllar borçlarının fazlalığı yok alacaklarımızı Kasım 2019 a kadar yaydık, geri toplamamız zaman alacak falan filan, BİGBORSACI adisi burada millete malı yükletti defoldu gitti. Hayırlı olsun
Mynetten izliyorsanız KAP yazısının gelesi biraz zaman alıyor, İŞBANKCEP ten haberi toplantı sonuçlarını okudum, özeti bu.
Hala tavan diyor.
Bigborsaya küfür ettim diye ceza almıştım küfür etmekte haklıymışımdeğil mi spek köpekliğini yağpıyor
Evet bu tür haberleri yem olarak kullanıp küçük yatırımcının "artık bunda ümit kalmadı" duygusunu kullanıp arkasından GYO şirketi olma yolunda karar aldık diye bir haber de gönderebilirler. 1 Ay sonra 3 Aylık da iyi bir kar daha açıklayabilirler. Bilemeyiz, kapalı kutu şirketler bunlar.