Unutmadık dediklerinizi sayın investor
Printable View
Devletin gelir elde etme amacı var yıllar ca verilmeyen temettulerı yasal faizi ile tahsilini ister vermiyorum deme sansı yok karsısında malum parti olmayacak temettu un gercek sahibi var
Hisseler temettunun gercek sahibini vasiyet e uyulmadı bizimde dava acma yetkimiz yoktu acamadık simdi yetkimiz var vasiyete gore ödenmeyen temettulerı ister
Millet isbtrde tshtayw cok odaklamiş. Haberlere tepki gelmeyince şok etkisi yapiyor.
Tahtada acayip şeyler donuyor ama benim bilgim bunu cozmeye musait degil. Ama biseylerin oldugu muhakkak yani hisseye talep var ama fiyat yukari gitmiyor. Her koyulan mal satiliyor ama dusukten satiliyor. Surekli birileri tweette sagda solda kotuluyor.
Sonuç odakliyim. Tahta sadece beni motive ediyor. Bu hisse nasil satilir onu bile bilmiyorum.
http://arsiv.sabah.com.tr/2006/02/15/gnd107.html
İnce bi detay . Yine 1991 tarihi geciyor içinde...
Bu işle ilgili bAkan , yetkili çıksa, kardesim kurucu hisseye uygulanan sermaye tavanı yuzunden vasiyette bElirtilen ödeme hem gerck hem de ttk tdk gibi tuzel kişilerden gasp edilmiştir. Chp de buna seyirci kalmıştır. Lafa gelince Atatürkün vasiyetini yedirmeyiz diyorsunuz, milleti kandırıyorsunuz, vasiyetin belirttiği asli işinizi yapmadınız,yapmıyorsunuz, şeklinde açık ve net bir ifade kullansa. Chp ne diyecek merak ediyorum.
Muhtemelen de hükümet kanadı bunları diyece, şimdi bombayı attılar chp nin Atatürklü cümlelerini kurduruyorlar.
Sonra içinde Atatürk gecen cümleleri akp kuracak. Sen Atatürkün vasiyetine ihanet ettin, bu nasıl bir çelişki ki, hem Atatürkün sana verdiği işini yapmıyorsun hem de bu dile getirilince milleti salak yerine koyup , Atamızın vasiyeti diyorsun, diyecek.
Dikkat ederseniz chp hiç ayrıntıya girmiyor. Retorik laflar ediyor sadece. Hatalarının farkındalar.