Printable View
Alıntı: Originally Posted by turali Bu arada ressam abimiz en son 28 eylül akşamı hastalandığını yazmıştı, halen haber yok mu acaba? Alıntı: Originally Posted by dimitris Geçen gün ben de sormuştum. Kimse bilmiyor galiba. bende yazdım sıkıntılı bi durum var galiba yoksa yazardı
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sanalı sanalda bırakırsanız tabiki hiç kimseyi tanımazsınız, ben forumdan en az 10 kişiyi reel hayatta da tanıdım. 10-15 kişide bende var:) oturup yemiş içmişliğimiz var
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 10-15 kişide bende var:) oturup yemiş içmişliğimiz var Hahh... Sn. Başkanıma tikkat edin ve uzak durun, masada ne varsa siler süpürür.:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Hahh... Sn. Başkanıma tikkat edin ve uzak durun, masada ne varsa siler süpürür.:oleyo: senle karıştırıyon ben iki lokma bi hırka bi adamım:whistling::whistling:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 senle karıştırıyon ben iki lokma bi hırka bi adamım:whistling::whistling: Ben dört gözüm, gördüğüm tıfıl başkan tıkınıp duruyordu.:kahkah: Mezeler tıkınmak için değildir, bir yudum rakı içilir bir çatal meze alınır, azıcık usül erkan öğren.:yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben dört gözüm, gördüğüm tıfıl başkan tıkınıp duruyordu.:kahkah: Mezeler tıkınmak için değildir, bir yudum rakı içilir bir çatal meze alınır, azıcık usül erkan öğren.:yes: ben mezesiz içmem ne öyle kuru kuru alkol
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 ben mezesiz içmem ne öyle kuru kuru alkol Mezesiz rakı iç deyen yok sana, mezeyi meze gibi ye diyoruz, sen ise tıkınıyorsun.:) Reha gibim ağır abi modunda takılmaya çalış, rakı icerkene.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Mezesiz rakı iç deyen yok sana, mezeyi meze gibi ye diyoruz, sen ise tıkınıyorsun.:) Reha gibim ağır abi modunda takılmaya çalış, rakı icerkene.:kahkah: arkamı dönünce kaşığı gömüyordun mezelere