"Suskunluğum asaletimdendir. her lafa verecek cevabım vardır. ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye" mevlana.
Printable View
"Suskunluğum asaletimdendir. her lafa verecek cevabım vardır. ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye" mevlana.
[emoji106] Tunahan, sermayesi POLHO gibi yüksek bir şirkette senin benim alacağım 3-4 Milyon lot tahtaya ağırlık yapmaz. İsterse 16 Milyon lot (Dolaşımın %10'u bile kaptırılmış olsa çok sorun yaratmaz) Ama Sermayesi düşük olsaydı buradaki herkes emin olsun bende fikrimi paylaşmaz, hiçbir yorumda bulunmazdım. Çünkü kendi ayağıma sıkmış gibi olurdum (Bazıları gibi İnsanları hisseden kaçırmak içinde uğraşmazdım o ayrı). Bu sermaye ile bu kadar lotla Ali'nin Veli'nin aldığı hisseye engel değil. Eğer gidip yüklü bir parayla YAYLA, AVTUR, OYAYO VS.. alırsanız emin olun siz dökülmeden o hisse gitmez. Başıma çok geldi bu olay, o yüzden birebir yaşamış biri olarak söylüyorum. POLHO da sorun olmaz
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emin olun,boş konuşsam bu kadar tepki almam,demekki bir veya birilerinin planı bozuluyor. mesajın bir kısmını kuşlu siteden veriyorlar.
He he, kesin öyledir.
Ben bazı mektupların üzerine adres yazmıyorum ama, Namık kemal'ın dediği gibi "Benim mektuplar adresine varır"
Şimdinin GSDDE liğin eski adı TEKFK (Tekstil Finansal Kiralama) idi eskiler bilir. Borsada tecrübemin az olduğu yıllardı, neredeyse 1 ev parasını gömmüştüm hisseye. Hacim vardı birkaç emirle topladım lotları, ertesi gün hacim aniden düştü, hisse ne düşüyor ne çıkıyor. Aradan birkaç gün geçti baktım alt kademede yüklü alış emri girilmiş, satış kademeleri bomboş (meğer tahtacı vereceksen ver malı uğraştırma beni diyormuş ben anlamadım tabi). Bekledim de bekledim, alan kalmadı satan kalmadı hacim perişan. Merak edip aracı kurumumu aradım, sağolsun o uyardı beni, "böyle hisselere büyük para bağlanmaz" diye durumu anlattı. Tüm lotları aldığım fiyata satışa koydum, ne oldu tahmin edin? Aradan 5 saniye geçmedi, baktım cep telefonu bildirim sesi geldi, verdiğiniz emir gerçekleşti [emoji85]
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suskunluğu asaletindenmiş:kahkah: dede düne kadar 2.60 dan alanlara etmediğin laf yazmadığın hakaret kalmadı :) sex shop tan girdin sapık hikayelerden çıktın ne oldu 2.60 dan alan seni engelledi yine bildiğini okudu :)