Gri listeye alınanlarda %7 çıkış oluyormuş, neye göre hesapladılarsa 50 milyar dolar demişler, bizde o kadar kalmadı diye biliyorum ama...
10 yıllıklar 20.48, flatsa şu an flat seviyesindeyiz...değilse şu bi şarap markası vardı ondan olur..
Printable View
Gri listeye alınanlarda %7 çıkış oluyormuş, neye göre hesapladılarsa 50 milyar dolar demişler, bizde o kadar kalmadı diye biliyorum ama...
10 yıllıklar 20.48, flatsa şu an flat seviyesindeyiz...değilse şu bi şarap markası vardı ondan olur..
https://tr.sputniknews.com/20211021/...050053251.html
Çarpıtmışlar. Orijinali böyle.
Hızlan 10 üzerine doğru gidiyor,şimdi 10 üstüne çıkmasın diye yırtınırlar,yazıklar olsun bu ülkeyi ne hale soktunuz,1.5 olan dolar tahminen 15 olacağa benziyor yani 10 katı bir yükseliş ve herşeye zam girdi maliyetleri ithal olduğu için,yandaş,yalakaların konutları elde kaldı diye yapılanlar yenilir yutulur lokma değil,guya ihracat artacakmış,neyi üretiyorsunkide neyi satacaksın çoğu ithal girdili,bu bana 94 krizini hatırlatıyor dolar o zaman 10 katı artmıştı:seyt:
9.6655 vurdu çekti.
Erdoğan: Hiçbir denetimin olmadığı sosyal medya mecraları hem demokrasiyi hem toplumsal barışı hem de devletlerin milli güvenliğini tehdit eder konuma gelmiştir-24 tv