Sayın sss.köse! Bildiğiniz bir şey varsa paylaşın.İki aracı kurumdan yapılan satışın cepten cebe olduğunu düşünüyorum.Yine de arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim.Kendi düşüncem sadece......
Printable View
sn.melasis61 rahmetli şirketleri bataktan kurtarmadı bilakis şirketleri batağa soktu ,
basmane projesi bir yol kazasıydı ona diyecek birşey yok ama yıllarca belediyeye dava açıp harcadığı paraları geri alabilirdi bunu yapmadı , üstüne belediyeye çukurdan daha fazla hisse verdi
Eski yatırımcılar bilir ,
2007 de bir sabah tmsf haczi ve sonrasında gözaltı pazarına atılıp yıllarca 3-5 lot ile kuruşlu fiyatlardan işlem görmedimi
yıllarca vakıbank borcu ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor deyip top çevirmedimi ,
egepalas oteli işbankasına , gaziemir vakıfbanka gitmedimi
2012 de vakıfbank bunlara 6 ay geri ödemesiz 5 yıl taksit imkanı sundu 1 taksit olsun ödedimi , hisse gözaltı pazarında sürünmeye devam etmedimi
2014 te fabrika vakıfbank tarafından satışa kondu umurladımı , vakıfbank fabrikayı kendi satınaldı umurladımı
2020 de vakıfbank gaziemiri ihaleye koydu umurladımı , fabrikayı ihaleye koydu alayım dedimi , birisi ihaleye girmeseydi acaba kendisi alacakmıydı , ilk ihaleyi kazanıp parayı bizlerden topladığı halde ödemeye yanaştımı , izmir depremini bahane etmedimi.
Vakıfbank ikinci kere ihaleye çıkardığında fabrikayı alacakmısınız diyenlere kap tan durumu değerlerlendiriyoruz demedimi , fabrikayı ikinci halede çok daha pahalıya almadımı
Fabrika alındıktan sonra bizler baskı yapmasaydık gözaltı pazarından çıkartmaya teşebbüs edeceklermiydi
Küçük yatırımcılara manüplatörler üzerinden bir sürü hisse satıp sonra tahsisili ile geri almadımı
ben bardağın boş tarafını gördüm , dolu tarafıda illaki vardır , Allah taksiratini affetsin ama küçük yatırımcı dostu olmadı , ve eminim hiçbirzamanda olmayacaktı.
Firmanın etkin yönetici vefat etti. Allah rahmet eylesin.
Yeni yönetici kim olacak ve nasıl yöneteceğini görmemiz lazım. Firma için yeni bir dönem başlıyor.
Göreceğiz, zamanımız var. Acelemiz hiç yok.
Artık ışıklar altındamı uyur onu bilemem. Ama buradaki insanların haline bakınca dua edenden çok beddua eden görüyorum.
Ercanbay abi kadar bu insanları dürüst ve net anlatan çok az insan var. Ne olduklarını çok net ifade ediyor sağ olsun.
Bu şirketi başka birisi olsa marka şirket yapacakken ne hale soktular buna başarı diyen arkadaşlarımız "başarının" tanımını tekrar öğrensinler.
Hadi melasis başarılı dedin bari birde bunlar için dürüst desene, olsun bitsin.