Asıl risk bu kadar şişmiş bir rallide malda olmaktır, yüzde 5 i geçmeyen düzeltmelerle geldi buraya ve ekonomi artık genişleme politikasından daralmaya geçiyor...
İs süren stop filan hak getire, bir anda kepenkler inecek...
Ggwp diyeceğiz...
Printable View
Kısacası bu saatten sonra(som fışkırtma ardından) düşen bıçağı(en çok bunu göreceğiz) tutan batacak...
korkutmayın adamı dayu.. lönk basacuuk :oleyo:
ısrarla düzeltmeye izin vermeyip, trend içinde tutmaya çalışıyor endeksi
bir sistemde 758000... birinde 762000... trend destekleri
üstünde itikleme hamlelerine devam ettirmeye çalışır, altında ne olur ben bilmez... ben şorttan anlamam
bu rakamların altında lönk riskli olur, üstünde de fiyat pahalı gelir insana
ne edecez bilmiyorum... hele yarın açılsın bakarız
iyi geceler
Karadeniz’in güneybatısında devriye görevi yapan Rus savaş gemisi Vasily Bykov, bugün Palau bandıralı Türk kuru yük gemisi Şükra Okan’a önce uyarı ateş açtı ardından yük kontrolü için Ka-29 helikopteri ile asker indirdi….
İsrail, Kudüs'te Filistinliler için diplomatik temsilcilik açılmasına izin vermeyeceklerini açıkladı
İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, Suudi Arabistan'ın ilk kez Filistin'e büyükelçi ataması üzerine, "hiçbir ülkenin Filistin yönetimi nezdinde Kudüs'te diplomatik temsilcilik açmasına izin vermeyeceklerini" söyledi.
Bilim insanlarının yakın gelecekte beklediği İstanbul depremine hazırlıklar sürüyor. Bu kapsamda, İstanbul'un 39 ilçesine 39 vali görevlendirmesi yapıldı. Görevlendirmeler, olası depremde ilgili yöneticiler de afetzede olacağı için yapıldı.
6 Şubat depremlerinin ardından da 11 ile 11 koordinatör vali ataması yapılmıştı. Ayrıca İstanbul'un 39 ilçesinin Afet Yönetim Merkezleri’nin tamamında, Telsiz Sistemi kurularak çalışır hale getirildi.
Çarşamba'dan itibaren Londra'da %20 faiz ile dolar karşılığı TL borç veriliyormuş.
Ucuz TL alan borsada iş yapıyormuş.
https://i.hizliresim.com/rhopsqw.jpg