Yarısı 17 mn dolar pd 13.5 mn.dolar ortada kedi var et yok , et de kediden ağır ,üstelik kedinin anası da yavrulayacağı yavruları (karları) da yok
Printable View
Siz satın sayın kitapçı ben uygun yerlerden devamlı alıyorum.Ama benim huyumdur hisseyle evlenmem gereken yerde satarım.
saçma sapan hareketlerim dediğim şeyler , ıhlgm, ilaç,bilici, mipaz, hepsini dün ve evvelki günlerde yapmıştım
Şirket son 1.26-1.51 arası %20 yaptı,,Banka ise 1 yıllığına size %13 verir.....,,giderse gidiyor.,,,,endeks ise 92-99 arası %7.6 yaptı,,,,orta uzun vade düşünen kazanıyor,,,hop oraya hop buraya yapanın da parası eriyor.
Böyle bir durumda soros ne derdi.
"Al,kıpraşma,yat,unut."
İyi hoş diyorsunuz da endeksin ve blcyt ın en dip gördüğü fiyattan almış ve en tepe fiyattan satmış olarak saymışsınız. Bu şekilde herhangi bir hisse de en az yüzde 20 kazanırsınız tabi.
Benim uyuz hisselerimden krstl bile bu süreçte 1.12 'den 1.70 yaptı. Yani yüzde 50 'den fazla gitti. Şuan bile 1.62 de. Birçok hisse yüzde 30 40 prim yaptı bu dönemde.
Blcyt şuanda 1.51 değil 1.43 yani dibine göre yüzde 13 primli. Kaliteli bilançosuna rağmen kurdaki artıştan etkilendiği son dönemdeki sınırlı yükselmesinden bile belli.
Ama aldığınız fiyatın en dip olacağını nerden bileceksiniz bu hisseyi ucuz diye 1.80 lerden de alan var 2.40 lardan da. Sonuçta ederi 3-4 tl diye 2 lerden alan kişiye pahalı aldın da diyemeyiz ama şuanda yüzde 30 a yakın zararda böyle ucuz bir şirkette.
Son 1 senedeki testere piyasa da en kaliteli şirketlerde bile uzun vade yatırımcı artık eskisi gibi kazanamıyor. Herkes soğudu yatırım yapmaktan. Bende iyice soğudum. Saatlerce detaylı temel analiz yap sonra aylarca sebepsiz bekle:(
Temeli iyi, döviz borcu bile olmayan Bucim Kutpo Erbos Jants Deva gibi hisselerin 1 yıllık grafiğine bir bakın kar arttığı halde, ihracat yaptıkları halde ya eksideler yada çok az primliler. Böyle bir borsada kim yatırımcı olmak ister. Hepimiz zoraki yatırımcı oluyoruz belli hisselerde yok fazla gönüllü kimse kalmadı.
Nacizhane bunlar kendi görüşlerimdir.
Ytd
2.45 den 1.26 ya %95 düşüş var,,ayni seviyeye gelmesi için tekrar %95 artması lazım.
Potansiyel var mı var,,,bize düşen sabretmektir.
Günlükte flama yı tamamlamış görünüyor,,yukarı koparsa ilk hedef 1.87.