Henüz davetiye gelmedi ertelenmedi ise pazar kongre var diye biliyorum. Belki oradan bir şey çıkabilir. Çağırırlarsa mutlaka orada olacağım
Printable View
Henüz davetiye gelmedi ertelenmedi ise pazar kongre var diye biliyorum. Belki oradan bir şey çıkabilir. Çağırırlarsa mutlaka orada olacağım
157 mln $ pd stada isim kaç paraya satılmıştı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu rakama güler geçerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu rakama gül geç bakalım bu rakamlari da çok arayacağız ortak
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orman çocuklarından halen umut mu bekliyorsun bu seneki gelir kaynağı keriz kaynağı biziz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse asiris satim bölgesinde ve RSI baba gösterge dip oldugunu gösteriyor. Bir tepki hareketi hizlica 3 üstüne atar, benim senaryo böyle. Bir kivilcim ve spegin keyfini bekliyoruz...
6 Mayıs 2018 tarihinde Akatlar'da genel kurul var. güzel bir organizasyon ile kısa sürede kaç kişi toplanabilirsek toplanıp kongrede grup oluşturalım gerekirse olay çıkaralım ve dikkat çekelim. bu kadar rezilliğe, keriz yerine konulmaya ve para kaybetmeye sesimiz çıkmayacaksa gidip çok şerefli takımın şerefli stadında domalalım. benimle gelebilecekler olanlar mesaj kutuma yazsın. renkli medya'da en azından haber yapar kendilerine malzeme çıkarır.