Ağustostan sonraya kalırsa spk ya 6 aylık bilançoyla yeniden başvurulması gerekir diye biliyorum,sanırım net grubunda benzer durum olmuştu...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ağustostan sonraya kalırsa spk ya 6 aylık bilançoyla yeniden başvurulması gerekir diye biliyorum,sanırım net grubunda benzer durum olmuştu...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazen koltuklarınıza yaslanın ,rahat olun derler ...
Zira günlük çalışan sipek,oyuncu yok şu sıralar..
Su akacak yolunu bulacak,bu şekilde yapmasalardı,eski Özbal'a mahalle muhtarlığı ihalesi dahi yoktu,alamazlardı,
Olayın kamufle hali,eski ve yeni patronların yurt dışı ilişkilerinde saklı ,
Bedavaya alınmış gibi gösterilen danışıklı dövüş bunlar,
Göreceğiz,izliyor ve bekliyoruz şimdilik...
Sayın 6 his sizce onay ne zaman gelir Ağustos içinde bu iş bitermi en geç
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar ne oldu birden böyle bir karamsarlık, ağustos sonuna kadar yaklaşık 5-6 bülten çıkar ve spk da bu kadar süre bekleyeceğini tahmin etmiyorum şahsen, çok anormal bir durum yok ise ki onuda bilmiyoruz. Benim tahminin 21 veya en geç 28 temmuz diye düşünüyorum. Fakat işin içinde spk ile bir işbirliği var ise o zaman ağustos sonu derim ama inşallah temmuz sonu bu iş biter.
İnşallah
3 Mayıs 2017 de borsa istanbula başvuru dilekçesi verilmişti 3 ayin dolması 3 Ağustos 2017 de doluyor inşallah erken olur onay işi hayırlısı olsun
Bu Adamların daha çok işi gücü var en geç Ağustos sonuna kadar her iki Şirket'in Genel kurulları toplanacak bu yüzden SPK onayının temmuz ayının sonuna kadar gerçekleşmesi şu anda mantıklı görünüyor!
YTD
Başka eksik belge çıkartmazsa spk ve şirket ek süre istemezse haftaya spk bülteninde yer almamız gerekiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi