Allah allah 0.86 falan bu zamanda erken aslında.Acaba boran arkadaş haklı mı işyatda bilmediğimiz bir işler olabilir mi.Kıllandım bak şimdi:)))))))))))
Printable View
Allah allah 0.86 falan bu zamanda erken aslında.Acaba boran arkadaş haklı mı işyatda bilmediğimiz bir işler olabilir mi.Kıllandım bak şimdi:)))))))))))
parası bol biraz da saf spek götürür.neden:1-issiz kalan bir spek iş ariyorsa bu hisse ucuz olduğu için girebilir.2-secim süresi kısa.az zamanda çok hisse toplayabilmeli..bu hisse de 1 TL ye gelse 1 yıllık temettü geldi neye bir yıl bekleyim diyen yatırımci satışa geçer .al sana birsuru lot.bedavadan bir kaç günde toplar.
Ama bu saf Spegi cömert gören arkadaşlar var.bence pinti.hala 0.84 den mal topluyor.
Peki topladığı lotu nasıl satar.gayet basit.teknik analiz le. Dolar grafiği üçgen takoz hemde 6-8 yıllık.yil uzun olduğu için yukarı kırdığı zaman takozu fiyatlama sert olur.seçime kadar işi bitirir. işsizlik ten sıkılan nekadar spek varsa şu piyasa da dalar böyle bir hisseye. Yatırım tavsiyesi değildir.sesli hayal kurdum
🌋🌋🌋💰💰💰ben borsanın en çok bu tarafını seviyorum.40 yıllık uyuza bile roket takabiliyorsun hayal de olsa,🤑🤑😁😁
İnşallah inşallah sn boran.Bu arada uyuz falan demeyin kağıda ,alınan çok olur.Neticede velinimetimiz:)))))))))))