1.5 ay demİşti sanırım.
Yorumlar bakış açısına göre değişir. hisse daha 10 gün once 11 liraydı, 3 gün önce 1174 idi, şu an hala yuksek. sorun ne.
spek birilerini dökmek istiyor bu da onun ekmek parası siz satmadıktan sonra sorun ne?
fiyat şu an 8e düşse satmadıktan sonra sanal fiyat sorun ne. fiyat haftaya 40 olsa satmadıktan sonra sanal sorun ne.. son bir yıllık trende baktığımızda spek her bilançoda %25 fiyat yükseltmek zorunda (bileşik kazanç 120 diyelim) sorun ne. minimum %1000 kazanacağıma inandığım kağıdın şu anki değeri 1175 ise ve satmak zorunda değilsem sorun ne. Ben altın madeni yatırımcısıyım günlükçü değil, algı tuzaklarına düşen hiç değil sorun ne. hisseyi görütmek benim elimde mi, değil, öyleyse sorun ne.. sinirlenen herkes amatör ve onlar sinirlenmeseydi çabuk dökülmezlerdi haliyle spekle ortak çalışıyorum diyebiliriz öyleyse sorun ne. beni kimse mutsuz edemez öyleyse sorun ne. spek düşürmeseydi 11.80den alım yapamazdım 200lot ama olsun. nasıl olsa 118.00 den onun eline vermesini bilirim .. sorun yok.