Ozkaynaklar 5.5 milyardan 7.5 milyara cikmis
Printable View
Ozkaynaklar 5.5 milyardan 7.5 milyara cikmis
Yıl sonunda çıkmıştı zaten. Monrol tek çeyrekte 47 milyon kar getirmiş. Vitra ise Mart ayından itibaren siparişlerde hızlanma yaşamış. Ayrıntılı bakamadım. Ilk izlenim olumlu
Monrol aslında 30 milyon kar getirdi. Niye yıl sonunda diğer ortak 5 yıl sonra parayı ödeyecek tekrar % 50 ortak olacak. Şu an İlaç % 78 ortak. Bu da ahbab çavuş kapitalizmi oluyor.
Kısaca baktım aynı tas aynı hamam.Bu Kanyondan 3 aylıkta 22 milyon kira almışlar. Zaten öyle masraflar şarj ediyorlar ki o da eriyor. Bu adamlar 10 yıl önce yılda 20 miyon euro kira lıyordu sanırım 5 milyon euroya düşecek bu sene. Koskoca kanyon yıllık 5 milyon euro kira getiriyor. Bir de işler iyi diyorlar Kanyonda. Her işleri ilacın değerlerinin içini boşaltmak.
Her noktasına bak İlaç tüzel kişiliğini "ademe mahkum etmek" ve şaşıfelek çıkmazında umarsız bırakmak amaçlanıyor. UTANMAZLAR.
Fiyatı yükseltmezlerse piyasa buraya doluşur, eskisi gibi avanaklardan oluşan bir piyasa yok, bugün bu kanaatim guclendi
Kim gelirse gelsin. Nice koç yiğitleri harcadı bu adamlar. Koca yabancı fonlar bıktı, gitti. Bu kuralsızlık, denetimsizlik, dolandırıcılığa karşı cezasızlık oldukça kim gelse nafile.
Kar beklentisi yüzeysel bir yaklaşım olur. Topluluk faaliyet raporuyla 3. aylık sonucları bir arada değerlendirmek lazım. Piyasanın da yüzeysel bakmadığını düşünüyorum. Döviz deposu, ihracatla büyüyen bir topluluk ilave olarak da Kartal/Ayazağa beklentileri var.