Bir ben var bende
Benden içeruu
Kira vermeden durur
Yıllardan beruu...:)
Printable View
içimizdeki olan şey para ve güzel kızlar peşinde koşan haydutlarız. olan bu :)
bunlar sabitken.. inançlar değişken.
ben bazı rüyalar gördüm unatamayacağın rüyalar olur ya.
bir deprem oldu oturduğum yerde dağın yükselişini gördüm . bana doğu gelip öyle bir çarptıki yandaki biyana yapıştım. amale sümsüğü gibi.
rüyada akıl bu kadarını hesaplayıp hissettirip yaşatamaz.
bi kapı var ama zorlanmaması gereken bir kapı.
1555 long o zaman çok düşünme bas yeşile bas bas bas bas baaaaassss çok zengin olacaaaazz
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam varsa önemli bir şey yazsan sevinirim.
Önemli oranda poz. Var SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emil cioran çözemediği yaşamının yetmediği şey ne ?
https://www.youtube.com/watch?v=TWZhIr9g_Bg
instagramın kuruluş felsefesi.
Abi böyle konuları konuşan düşünen adamlar çok zengin adamlardır. Biz varsa yoksa para akşamı nasıl edecez bebelerin karnından ekmek geçecek mi bizim dertler bunnar. Arada cumaya gidios kurban kesiyos oruç tutuyos arada da Allah affetsin bi viski keyfimiz var öyleyken öyle oyna devam.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslinda insan oldukten sonrada fizikende yok olmuyor. Evrende hic bir sey yok olmaz…istesede yok olamaz.
Termo dinamigin 1. yasasi; Evrende Hic bir sey yoktan var edilemez, vardan da yok edilemez..
Biz oldukten sonra bedenimiz atomlara bolunup parcalanir….Bedenimize ait atomlar baska molekullerde bir araya gelir, baska maddelerin olusumunda gorev alir.
Yani oldugumde beni krematoryumda yakin kullerimide okyanusa atin diye vasiye etsen bile bedenine ait tek bir atom tanesini bile bu evrende yok edemezsin :)..
Atom halinde yine varsin :)
Bir bozma arkadaş yav...M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.