Aşk olsun ya ..beyan esastır ..ben samimi yazan herkese inanır ve hörmet ederim :)
Printable View
Başıma bir şey gelmeyecekse...:)Ters flama
TEKNİĞE İNANMA AMA TEKNİKSİZ KALMA.tısssssssssssslarsa 8.5-9.00 a kadar rahat yolu var..
DEM işi bunu tekniği destekleyen unsurdur.Ama py karar verecek.
https://i.hizliresim.com/3yau444.PNG
Yarında yazılacam 10 lot tabana ve 10 lot kapanışının yüzde 4 altına, yüzde 5 olunca devreyi kesiyorlar benim 10 lot gelmiyor, bugün vermediler yoksa 30 lotum olucağıdı. Du aklıma gelmişken akşamdan veriyim emri :he:
Kaşık kaşık topluyalım, kepceyle vereceğimiz günü hayal ederek :drunk:
dolara 2 günde 7 milyar dolar müdahale gelmiş..hani program başarıya ulaşmıştı..hani tüm vatandaşa çökecektiniz..vatandaş 18 i gördü..sana 12.5 dan dolar verir mi..heleki hileli oyuna girer mi..salak mı vatandaş
Patron cildirirsa olmayacak sey yok. Gecin bakim siraya asaga dogru diyip dayarsa milyarlari nokta atisi hedefe gider. :)))) Bankalarda koydu mu 3-4 lira makas sen ben bakariz sabahta yerine gelir.
Bire bir kaldıraç ile borsada oynamanın çok anlamı olmuyor. İlla kredi kullanılıyor veya gün içi limitten yararlanılıyor. Çoğu şirketin bankalarda gün içi limiti zaten oluyor. Oradan faydalanıp da oynayan da vardır. Komşum o şekilde yapıyormuş.
Geçen hafta ya döviz ya hisse bir şeyler almak ve TL de durmamak gerekiyordu. Piyasa tersde yakalandı ya da kasten o şekilde kargaşa yaratıldı. Milleti kilitlemek için de teorik fiyalarda farklılık oluşturuldı, pair trade işlemini ile bunların hareketi kilitlendi.
Uzun vade için bir sonraki merkez bankası toplantısını beklemek lazım.
Zaten gün içinde de dikatli olmakda büyük fayda var. Akıl mantık kargaşada gidiyor.
İYİ BİR ekonomik senaryonuz yoksa istersen 30 milyar dolar sat..tın gelir.
ama bir planla düşüşe sokarsan ,her şey olur.
Ziraat Bankası, milyonluk kredileri tahsil edemiyor
RaptiyeBir firmaya risklere rağmen verdiği 60 milyon doları geri alamadı
RaptiyeBir başka şirketin 2012'den beri ödemediği borcu 2 milyar TL'ye ulaştı
https://www.indyturk.com/node/450796...re-ra%C4%9Fmen