Bundan 18 ay önce idi Endeks 80,000 Krdmd 1,10 tl Afyon 9,33 idi .ikisi arasında gittim geldim içimden bi ses Afyon Afyon bak ha afyon dedi .İçimdeki sese de o güne de lanet olsun. Afyonu al tuşuna basan elime mıçım emi .
Printable View
Bundan 18 ay önce idi Endeks 80,000 Krdmd 1,10 tl Afyon 9,33 idi .ikisi arasında gittim geldim içimden bi ses Afyon Afyon bak ha afyon dedi .İçimdeki sese de o güne de lanet olsun. Afyonu al tuşuna basan elime mıçım emi .
Ya sabır diye bir şarkı vardı....Ya sabır
ytd...
Patron müsfettelerinin kulaklarına şu mübarek gecede birilerinin öbür dünyada bu vebalini aldıkları kişilerin iki elinin yakalarında olacağını fısıldaması gerekir. Bir kağıt hergün mü düşer ya. Hafta sonu olsun diye iple çekiyorum. En azından paramız yerinde sayıyor. O....Çocukları.
dükanda tenhalaşmış kımsecıkler yok , iyi adamlar iyi atlara binim gitmişlermi , bir bizmi kaldık buralarda , sarardık solduk yandık donduk afyon bozkırlarıda , amk şairde yaptı biziya
Birkac ay oncesine kadar 1 tavanda zarari kurtarirdik diyordum, simdi artik 3 tavan lazim...
hisseyi gecen ay aldim ama cok az bir miktar oylesine fiyat cazipdiye dusundum sonra al sat vs ile yaklasik yuzde 15 hissem daha oldu ama buna ragmen yuzde 15 zarar olustu her kademede iniyor simdi beklemeye gectim burda hissseyi baya yukardan alanlar var fiyat defterdegeri genel gidisat onemli arsa satisi bilanco zarari telafisi olur gibi ilerde ama henuz dip olusmadi kanatindeyim yaklasik 14 senedir borsadayim neticede yuzde 10 kar dusunmustum kisada bu hissenin spegine yuzde 50 gibi kar ile teslim etmek amacim bakalim zaman ne gosterir su anda cikis icin hic bir belirti gostermiyor ytd...