Yakında gominist oluruz.
Printable View
Yakında gominist oluruz.
ABD sorunun çözümünü isteseydi,veya hala çözülebileceğine inansaydı ,kapalı kapılır ardında pazarlığa (diplomasiye) devam ederdi..
Açıktan tehdit etmek de nedir?
Resmen ulusal egemenliğimize müdahale....
Tamam medya yok....
Ama bu ülkenin ana muhalefet partisi ne yer ne içer ne eder?
Adamlar olmadık şeylerden "asrın lideri" imajını/algısını taraftarlarına pompalarken ,eline böyle bir fırsat geçmişken K.K ne eder?
Neden bu gollük pası değerlendirmez?
"Efendim bu konuda ABD nin yanındaymış imajı verirsesiniz oy kaybederseniz" lafları ile sizi korkutmalarına izin vermeyin
Böyle diye diye CHP pasifleşti,sağdan bir farkı kalmadı...
Her/pek çok konuda susacaksak kapatalım CHP i katılalım AKP ye...
Kafamızda cebimizde rahat etsin...
Ağzı iyi laf yapan bir lider bu konuda çok rahat halkı ikna edebilir ve çok ciddi sallar Reisi ama nerde....?
saygılar/başarılar
Adamlar Rahmetli Ecevit in Clinton un karşısındaki nezaketen duruşunu bile yıllarca sakız gibi çiğnediler...
Ama ben bugüne kadar TC devletinin/liderin açıktan tehdit edildiğini hiç görmemiştim...
Hem askerine çuval geçirilen,hemde tehdit edilerek 3.dünya ülkesi konumuna düşürülen lider olmak da Reis e nasip oldu
Hamd olsun...
K.K nerde ne yapar bilen varmı?
saygılar/başarılar
Neyse haftalık siyasi analizimi kastıysak gerçek gündüemimiz ekonomiye dönebiliriz....
Bakalım geçen hafta yabancılar ne yapmış?
DİBS almışlar mı yoksa satmışlar mı?
Paylaşalım....
saygılar/başarılar
Ayhan başgan ın yanındaymış beraber güneşleniyormuş , hatta galiba kafayı kuma gömmüş diyor görgü tanıkları.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet 20/08/2018 haftasında YABANCILAR DİBS almak bir yana SATMIŞLAR...
5 ve 10 yıllık Tahviller düşünce başlıkta ülkeye yabancı/sıcak para girişi olduğu söylenmişti ama rakamlar aksini söylüyor...
Hisse senedi ve DİBS satmışlar....
https://resmim.net/f/7JJoil.png
saygılar/başarılar
Son 2 hafta da (papaza kadar) 5 ve 10 yıllıklar gerilerken Gösterge tahvilde bir çözülme olmamıştı....
Ülkeye sıcak para /yabancı girişi açısından Gösterge tahvil daha mı doğru gösterge acaba...?
Ne dersiniz...?
saygılar/başarılar