Aynen dostum...
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aynen dostum...
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıkçası bana çok mantıklı gelmedi ama madem görüştünüz ve bu yönde bilgi aldınız o zaman bize de bekleyip görmek düşer. Bugüne kadar bir ilerleme olmadığına göre demek ki ayın 12sinde süreç devam ediyor diye bir açıklama gelir. Bu arada 2. Temettü diye bir durum yok. Yapılan açıklama temettünün kesinleştiğine dair bir güncelleme.
Valla alarm öttu baktım vakko bi heyecan oldu ama temettuymus :))
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benimde aklım karıştı. 1 ortaklara ödenecek kar payı 8 milyon 2 ortaklara ödenecek kar payı 23 milyon yazıyor.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepimiz aynı yere takılmısız. 2.kar payı 23 mlyon diyor ama detay yok. Baska bişey daha takıldı temettüyü ay sonuna mı ertelendi şimdi.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklara İkinci Temettü: Genel kurul kararıyla ortaklara dağıtılması kararlaştırılan ikinci tertip temettüdür. Ortaklara birinci temettü Türk Ticaret Kanunu''''nda yer alan hüküm gereğince yani yasal zorunluluk gereğince ayrılmaktadır. Oysa ikinci temettü genel kurul kararına bağlı olarak dağıtılacaktır. Birinci temettü, işletmenin ödenmiş sermayesi hükmü ve ana sözleşmesi gereği dağıtılacakken, ikinci temettü, ortaklara birinci temettü, personele temettü, yönetim kuruluna temettü ayrıldıktan sonra kalan tutar üzerinden ayrılabilecektir