Valla ne diyelim artık. Geçmiş olsun herkese..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Valla ne diyelim artık. Geçmiş olsun herkese..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VERUSATÜRK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA
Şirketimizin halka açılma süreci kapsamında SPK’ya yaptığı başvuruya ilişkin olarak tarafımıza ulaşan bilgilendirme yazısında; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan değerlendirmede BİST’den gelen yazıda yer alan hususlar dikkate alınarak, 30.06.2017 tarihli mali tablolar kullanılarak yapılan başvurunun olumlu görülmediği belirtilmektedir.
Şirketimiz, 01.02.2018 tarih ve 2018/2 sayılı Yönetim Kurulu kararı gereği 31.12.2017 tarihli mali tabloların bağımsız denetim çalışmasının tamamlanmasını takiben, halka arza ilişkin başvuru konusunu yeniden değerlendirecektir.
Bilginize sunarız
Bir insan bu kadar keklenir. Ey spk şu ana kadar neredeydin. Servetimi gitti. Ama satmicam. Sabır bende.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu çakallar spk'nın onay vermeyeceğini bile bile başvuru yaptılar,aynı durum kafeindede yaşanacak göreceksiniz.
Smartiks ve kafein bunlar için halka arz aracı değil Sadece milleti kekleme aracıdır..1-2 sene daha böyle oyalarlar.
ŞU HALKA ARZ İŞİNİ KESİNLİKLE KAFANIZDAN SİLİN..BÖYLE BİR BEKLENTİ YOK...BOŞUNA BU BEKLENTİLER İÇİN GAZA GELİPTE BU KAĞIDA KİMSE ZIPLAMASIN ZIPLADIĞINIZ YERE ÇAKILIRSINIZ :kahkah: dışarıdaki 10 milyon lotun en az 5 milyonunu almadan düğmeye basmazlar... KİMSE BULAŞMASIN BU ÇAMURA.
Spek,Patron,yönetici huzurlu haftasonları!!!!
Vertuuu yine kazıkldı spek milleti geçen 2.38 yaptı bugün 2.07 gördü 30 kademe iyi vurgun yapıyo bunun speği.bugün alım yerine gelmişti aslında
bu haber yeni bir haber değil , piyasa biliyordu ertelendiğini , 12 aylık bilançolara göre tekrar başvuracaklar ,
15 şubat tan sonra yeni başvuru haberleri gelir. gayri ciddi hareket ettiler. bari kafein de böyle davranmasalar . kafein daha büyük bir şirket.