Printable View
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Pazartesi sabah tcd acc girecem Aslanım biraz geç oldu.
Foncular buraya mı transfer oldunuz ? Bende fon alacam dünkü kar satışımdaki parayla ne alayım abiler?
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Pazartesi sabah tcd acc girecem Alıntı: Originally Posted by jmk99 Aslanım biraz geç oldu. Mert beni dinlemedigine pismansin degil mi?? Ya oglum olsan doverdim seni ta o derece laf dinlemiyorsun... Yarismada da ilk 3 teyim Belki de 1.ciyim 😃😃
Alıntı: Originally Posted by eaw Foncular buraya mı transfer oldunuz ? Bende fon alacam dünkü kar satışımdaki parayla ne alayım abiler? Biz buradayız dostum. Golü attın mı yoksa yine mi offside?
Alıntı: Originally Posted by Webster Mert beni dinlemedigine pismansin degil mi?? Ya oglum olsan doverdim seni ta o derece laf dinlemiyorsun... Yarismada da ilk 3 teyim Belki de 1.ciyim Yan hesabım Mert'i sana dövdürmem. Genç kardeşimiz bizim.
Alıntı: Originally Posted by eaw Foncular buraya mı transfer oldunuz ? Bende fon alacam dünkü kar satışımdaki parayla ne alayım abiler? Saliyi bekle eaw Saliya kadar kendi bankanin kisa vadelisine at
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Yan hesabım Mert'i sana dövdürmem. Genç kardeşimiz bizim. Emmi gecen hafta yalvardim resmen acc ile tcd ye gir sepet yap diye Ukalalik yapti Yalansa soylesin Simdi kalkmis acc tcd alacam diyor
Mert sende PS4'te vardır.