Bir de caturcutur vardı. Milleti çıldırttı ama 40 kuruşa düşeceğini de tahmin etmişti. İnanmamıştık...
Printable View
Bir de caturcutur vardı. Milleti çıldırttı ama 40 kuruşa düşeceğini de tahmin etmişti. İnanmamıştık...
haklısın, cato unutulur mu hiç büyük tufandan kurtulmama sebep olan zaat:kahkah: hakkı ödenmez, hey gidi günler hey, kimler geldi kimler geçti
https://www.youtube.com/watch?v=v_m_ryOPSsk
Hakkatten kimdi o adam sirenim. Bu kadar kesin konuşup dediğinin de bire bir doğru çıkması patronun adamı olduğunu düşündürüyor. Yani forum kontrol altında. O yüzden burada yazılan çizilen her şeye dikkat etmek lazım. [emoji12]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim tanıdığımız Kartalgaga asla pes etmez o bitti demeden asla İhlas beklentileri ve rüyaları bitmez hedefene muhakkak ulaşır..Tıpkı karabağda Türk Ordusunun son noktayı koyduğu gibi Kartalgaga belki bir yara almıştır ama ihlas cephesini asla terketmez dahada güçlünerek dönecektir diye inanıyorum dilerim öyle olur ..Arkadaşım inanın gerçekten üzüldüm ama elimizden birşeyde gelmiyor..Siren,gülme komşuna muhakkak gelir başına unutmayasın öyle imalı imalı yorumlar yapıp bıyık altından gülme derim..:Sad:biraz delikanlı ol..
Yaprak dökümü yaşadık. Forumda ihlas hisselerinde yazan arkadaşlarımızın çoğu ayrıldı bakalım o kervanda ne zaman yerimi alacağım. Baktığımda bazen tartıştığımız bazen yan yana olduğumuz arkadaşlarımızın neredeyse tamamının canını yaktı bu hisseler. Rabbim bizleri bu hale getiren yıllarımızı çalanlarında yıllarını çalsın inşallah diyorum. Sağlığımızı huzurumuzu yüzümüzdeki gülümseyişi çaldı bunlar.
İnşallah ağız tadıyla bunlardan kurtulmak ve kar etmek nasip olur hepimize.
Sayın Başkent,aynen öyle düşüncelerinize katılmamak mümkünmü bende inşallah dilediğiniz gibi olur o güzel günleri görürüz diye dua ediyorum..Bu iblis buradaki yatırımcıların canını çok fena yaktı merhametsizce aynı zamanda çok beddualar aldı..İşi bilenler zamanında indi sonrada bindi yaptılar yollarına dvam ediyorlar ama duygusal davrananlar zararlarla ayrılmak zorunda kaldılar yazık günah be..Endeks 30 bine giderken hisseyi baskılıyorlar sonra endeks aşağı döndüğünde veriyorsun şelale gibi düşürüyorsun hissenin fiyatını 1.09 tlye bir gün sonrada ihlas holding hisse fiyatı 1.17 tl'yi görüyor bu adil,adaletli,hakkaniyetli ve etik bir davranışmıdır resmen yatırımcının elindeki hisseleri çaldılar..Allah İblisi ve tahta yapıcısını bildiği gibi yapsın..
790400000 lotun yüzde 86,34 ü yani 682431360 lotu fiili dolaşımda. Bunun ne kadarı bizim gibi küçük yatırımcıda olabilir ki?