emeğinize, ayağınıza sağlık sn. hissedarxd
Printable View
Sn. Hissedar ayağınıza sağlık, projenin son durumunu öğrenmiş olduk sayenizde. Sn. GP yazmaya devam edin lütfen ancak yatırımcı psikolojisini unutmadan yazmak lazım arada ben de giydiriyorum sonra üzülüyorum. Çünkü bir kere bir şekilde bilançoya ve beklentilere bakarak hisseyi çok yukarılardan alan arkadaşlar var, normal bir şirket normal bir hisse olsa çok da yerinde bir yatırım yapmışlar. Bu zararı başka hisseden çıkartmanın zor olduğunu düşünerek burada beklemeye karar vermişler stop noktaları çoktan geçilmiş. Haliyle bildikleri şeyleri söyledikçe üzülüyorlar ve çok da kırmadan -bunları biliyoruz da yakalandık işte ne yapalım- diyorlar. Bından sonra ben de bu hassasiyete daha çok dikkat edeceğim. İnşallah bir gün mutlaka bu zararlar kara dönüşecek. YTD
Sizce kısada tepki gelir mi yoksa bir süre yatay kesin mi ?
https://www.cnbc.com/2022/03/05/russ...n-ukraine.html herkes dikkat etsin !
Gerçekten bilmek mümkün değil, yatayda kalabilir daha düşük seviyeleri test edebilir ya da hızla 1.0 TL üzerine atabilir. Gelecek haberler bu üç olasılıktan birisi için kullanılabilir. Kötü haber hissede ortak satışı olabilir, Ukrayna savaşının daha genişlemesi olabilir, iyi haber gayrimenkul satış rakamları olabilir, bedelsiz ve temettüyü ihtimal dahili görmüyorum. Bu haberlerden birisi hisseyi hareketlendirebilir. Bu senaryoları önceden öğrenip pozisyon almamız mümkün olmadığına göre ben fiyat hareketlerini takip ederek iyi bir haber geliyor mu gelmiyor mu ile ilgili bir ipucu peşinde olcağım. Kriterim 0.90 kuruş, üzerinde bir kapanış yaparsa kapattığım pozisyonu yeniden açarım yok olmazsa kendimi yıpratmam beklerim her 3 günde bir alım fiyatımı güncellerim. Fiyata odaklanmak lazım. Ancak karanlık odada söbelenme riski var.. her iki yön içinde..YTD
Sn. Hissedar ın aktardığı gibi satılan gayrimenkullerde dahi iade söz konusu.. sektör bu sene daralma yaşayabilir, gayrimenkul değerlemelerinden dolayı yaşanan fiktif kar yaşandı bitti şimdi yeni hikayeler lazım. Ukrayna savaşı Nükleer santrallara yapılan Rus saldırılarından sonra başka bir boyuta taşında, radyoaktif bir sızıntı olursa borsa için uzunca bir süre -game over- olabilir.
Bırakın borsayı hayatımız kayabilir.