Arkadaşlar yıl sonu kâr tahmini olan varmı varsa kaç TL
Printable View
Arkadaşlar yıl sonu kâr tahmini olan varmı varsa kaç TL
Dususler beni Sasirtmadi.
Buyuk gruplar , emeklilik fonlari, yabancilar. Kısacasi profosyoneller teknik bile duzelmemisken yuklu alimlara girerlermi sizce?. Hisse su haldeyken buyuk yukselislermi olur? dususlermi? Burasi borsa tabi hersey olabilir ancak ky olarak profosyoneller gibi dusunursek. Dusus trendi henuz sona ermedi. % 80 ihtimal yon yatay yada asagi devam edebilir diyorum. Hayirli artik. Bu hissenin islem hacmi isterse gunluk 20 milyon lota ciksin dusus devam ediyorsa. Hisse yukselmiyorsa bu yuksek islem hacimlerine bakarak hisse ucacak kacacak savsatalarina ben inanmam. Burda inananlar var. İnanada saygi duyarim . Borsa tabi hersey olabilir ancak buyuk ihtimalle dusecek yada yatayda devam edecegiz gibi geliyor bana.
Not: y.t.d. Kendi sahsi gruslerimdir.
Düşüş sonlanması diye milleti hisseden uzak tutmaya çalışmayın.dipi kimse bulamaz. İmkansız.sadece piyasa fiyatına bakıp dip olduğunu düşündüğün yerlerden kademeli alıma geçerek dibe yakın Maliyet yapılır.
Bedelsiz mi verecekti bu yoksa bedelsiz mi alacaktı milletten? Seçime kadar BİMEKS gibi olmasa bari fiyatta.
1.21
Hadi amaaa 112 bekliyoruuuz.
Neden devre kesici çalışmıyor? İlla bi anda mı düşmesi gerekiyor. aylardır düşüyor. Çıkarken girdi. 20 kademe geri geldik o andan bu yana.