bende faaliyet verilerini paylaşayım o haldeEk 29890
Printable View
bende faaliyet verilerini paylaşayım o haldeEk 29890
Zaten fiili dolaşımda 35 milyon lot mal var oda belli ki kurumsal yatırımcılarda diğer fonlarında kervana katılması dileğiyle :)
Sn Maslak ,
Yatırım fonlarının güncel olarak ( son 6 ayda 1,9 mio lot net artış ) 5 mio lota ulaşması bunun sonucu .
Asıl soru son 6 ayda Citibank 2,2 mio lot , Deutsche nin 800 bin lot alımı . Bunun gerçek bir yabancı olduğunu teyit edemeyiz değil mi ?
Sevgilerimle
Sayın value investor, yabancı payını ben de yakında başka bir kaynakta görmüştüm.
sorduğunuz soruya ilişkin: ben, takas, trade vb verilere çok nadiren bakıyorum ve çok iyi takip etitğim/bildiğim konular değildir. sitede o konuda çok bilgili, arkadaşlar var; belki bilgi verirler.
yabancı girişi konusu - genel: maalesef, seçim sonrası da yabancının bistteki pozisyon rakamı da büyümüyor. qnbfb kanyaklı portföy değerlemesini ayrı tutarsak pozisyonlarında önemli bir değişiklik yok; uzun zamandır %26-27 civarı, 2/3ünün yabancı olduğu zamanlar bize şimdilik çok uzaktır..buna rağmen deva'da pozisyon almaları çok iyi haberdir.
https://www.globeflex.com/ resmi internet sitesi biraz arastirayim dedim sadece uzun vadeli yatirim icin musterilerine hizmet sunuyormus