üstad riski nasıl ?
Printable View
:))
aynen ;)
gecen hafta trade ederkenden once bir grafigim vardi geri sayfalarda kaldi.
36 dan 35 e dusus ardindan 37 ye hareket bekliyordum.
suan hateketleri tam tahmin ettigim gibi ilerliyor.
bakalim nasip.
eyvallah ustad tesekkur ederim.
simdi ben bu kagida tekrar donecek olsam yani planim.
ya 3.60 50 sarkmasinda alirim yada 4 uzeru kalacagini hissedersem tekrar 4 den alabilirim.
bugun ve yarinki kapanislari onemli.
aynen.
ama yuksek hacimli bir riversal donus yapmis olabilir.
1.29 dan aldim en tepeden :))
ama beklerim sikinti yok.
cok almadim zaten :)
Hocam bende 29 aldım da varol.Allah kar bereketi versin.
teskkurler.
bir tarafiniz acık kalmis [emoji23] [emoji23]
saka bir yana bazen malum olur.
sene 2010 47 liradan fener almist full.
neyse bir iki tavan cekti 55 falan kapadi o gece ruyamda 88 den sattigimi gordum 1 2 hafta icindede tam 88 den satmistim.
sonra 100 gordu sampiyonpuk gitti tekrar 45 falan dusmustu.
gecen senede karel 1.70 iken hergun ruyalarima giriyodu. burada defalarca yazdim. ama nasil hissediyorum anlatamam. sanirim boyle olunca bilinc altimiza giriyor onun icin ruyalarda cok goruyoruz.
son ruyamda yyapi yi gordum :) 1.52 den sattigimi gordum.
1.50 de tepe yapip donerse ruyalar cikiyor.
ruyalarda teknik analiz gibi iyi oluyor :))
sizin fener ruyaniza daha var sanirim.
cunku fener 40 41 araligini gecip kalici olmadan buyuk yukselemez diye dusunuyorum.
yani bana gore 42 uzeri buyuk gider.
Krdmrd çaktırmadan yol alıyor usta ufak ufak. Bu arada Akenji de sıkışmış gibi görünüyor 3 kademede..
Cümleten hayırlı bereketli kazançlar olsun
Sacro hocam,2 ileri bir geri hedefe gider demişti en son..Bende temel analiz çıkarmıştım gelecek adına umut veriyor diye..Haziran dolar kapanışı 3,53 altında olsun o zaman daha net rakamlar ile yazarım buraya bilançonun şov yapması üzerine :)
2,53 den buralara geldi hisse, uzun zamandır bekletti yatırımcısını,sabrın sonu selamettir diyerek yatırımcının yüzü gülsün biraz...:ok:
Sacro hocama selamlar sevgiler ...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Sacro hocam sana şükranlarımı sunar ta 115 seviyelerinden sorduğum krdm d hissesine herkesin olumsuz bulmasına rağmen sen ısrarla alın tutun dedin paramın yüzde 80 bu hissede tutarak Allah'ımı şükürler bugün itibariyle 105 maliyetli krdm satarak ev aramaya başladım .su an elimde tektu birazda bağfaş var bunlarda da eşyalarımı yenilersem artık emekli olma zamanım gelmiştir.borsada senin gibi yorum yapan görmedim çok tskler.
Fenerle alakali benim sahsi dusuncelerim; bu kagida teknik işlemiyor. Yonetim berbat. Bu sene sampiyon olsaydi bile yukselmeyecekti gibi. By azizin istifasini fiuatliyordu bi ara 40 ida gordu, kaliyorum dedigi anda 34 lere geriledi. Uefanin sopasi tepelerinde, by şekip uefa ile olan gorusmelerinde "cookk iyi gecti gorismeler, cok olumluydu " diyor. Meger 2.1 milyon avro icinmis. Durum o kadar vahim. Transfer yapamiyorsun. Goz boyamak icin onu alacaz bunu alacaz diye pompaliyor yonetim gazetelere. Ama yok üstadim, fenerin önumuzdeki senede tirt. By aziz ve yonetiminden kurtulup Sn Ali Koc beklentileri basladigi anda kafa goz dalmak lazim hisseye. Fb kongre uyesi ve uzzuuun yillar takipcisi olarak dusuncelerim bunlar. Saygilarimla üstadim.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.