Printable View
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Cok gec dostum, cok gec. Burada seve, seve takilacagiz :( Geç değil, ben kaçmak için fırsat kollayacağım. Donu kurtaralım bari:yes::wu:
Alıntı: Originally Posted by çağrbey Geç değil, ben kaçmak için fırsat kollayacağım. Donu kurtaralım bari:yes::wu: Kolay gelsin dostum...
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Kolay gelsin dostum... üstat seni durgun ve mutsuz görüyorum 2 gündür neşen yok hiç
Alıntı: Originally Posted by Amor6666 üstat seni durgun ve mutsuz görüyorum 2 gündür neşen yok hiç Takibe ara verdim dostum, 95 ustu dönerim :)))))
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Takibe ara verdim dostum, 95 ustu dönerim :))))) eyvallah yarın aramızdasın o zaman
Alıntı: Originally Posted by Amor6666 eyvallah yarın aramızdasın o zaman İnşallah üstadım
Alıntı: Originally Posted by Amor6666 eyvallah yarın aramızdasın o zaman 95 demistim dostum, 85 degil :))))
Alıntı: Originally Posted by Gentleman 95 demistim dostum, 85 degil :)))) :kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::k ahkah::kahkah: