aman diyiim shortları kaptırma, ilüzyon yaparlar, haşırtt diye alıverirler falan aldanma..
diyodum ki, kapattım shortları, biraz nefes alayım.. moodys ******lığı moralimi bozmuştu haftasonu, keyfim yerine geldi şimdi..
Printable View
Derecelendir me kuruluşuna bizi değerlendirin diye para verilip değerlendir me yapılıyormuş.
bu yatırım fonlarından çıkış yapan ile bankalara giriş yapan yabancı gözükenler aynı tavanın balığı olabilir yani bademcuk.
oyun bademler tarafından bankalar üzerine kurulmuş olabilir son dönem cds düşmesi en çok kimi gazlıyor bankaları bize has düşmüyor çoktan beri bizimle aynı ligde olan ülkelerinde cds de geri çekilmeler mevcut.Büyük ihtimal yapılan ekonomik hamlelerden sonra faiz ve sıkılaştırma hamlelerinden sonra SP derecelendirme kuruluşununa bizi değerlendirin diye söylenip bir hikaye yaratılmış gözüküyor taze para çekmek için her hamle atılıyor , yalnız yabancı gözüken alım gerçek yabancı mı yoksa katar veya buradaki bademcuk sisteminin dış şube alımları mı o havada kalıyor.
Aşağı vererek sırtlarından longcu atıyorlar sanki ben bugün öğleden sonrada işlem yapmam. Yarın ola hayrola abeyler
Yabancılar mallanmadan bizim hayrimiza not artırımı bana göre olmaz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.