Bence sermayenin tamamlanması sözkonusu olsaydı hisse fiyatina onceden yansır ve artış yaşanırdı. Bence olumsuz senaryo gecerli..
Bakıyorum da hisseye gizliden çok inanıyorsunuz ama dile getirmeye cesaretiniz yok, kağıt adım adım yol alıyor imkan dahilinde ve bist ve spk kanun ve kuralları dahilinde çıkış için ve geçmiş dönem borçlarının ödenmesi icin sermaye azaltimi icin gerekli hisseyi 0,49 altında tutarak.ki 0,43 direnc geçerse 0,54-65 kanalina girecek ve hizla ivmelenebilir tekrar 0,49 altina çekmesi bu sermaye yokluğun da risktir. Kağıt 2,5- 3 e 1 yil içinde gelecek diyorum 8 milyon hisseyi okuturlar 5 milyonu da düşükten alip tekrar alabilir ama almak zorunda degil. 8 milyon lotu satmayacaksa borsaya niye girdi derim
Muğlalı hemen coşma ben de arkadaş gibi düşünüyorum. En kötü ihtimal ne idi iflas...
Şu aşamada bu zor. Yine mevcut senaryonun en kötüsü geçici 6 aylığına durumu kurtarma kararı alınacak diğer ihtimal sermayenin tamamlanması değil mı??? Bunların doruk ve tacodan alacaklarının bir kısmını tahsil edeceğiz deyip sermaye tamamlansa sonrasında ana pazara geçiş başvurusu üstüne iki üç süslü haber bilanço da kar ile hissenin yeniden 3 lira olması imkansız değil...
Bunu yapmalılar ki satmak istedikleri 8 milyon lotu iyi fiyatlara okutabilsinler.
Hisse fiyatının 9 hazirana kadar istisnai durum olmadıkça 50 kuruş altında olacağını tahmin ediyorum olurda sermaye tamamlanacak ise bunun kokusunu alanlar zaten hisseyi götürür yok sermaye azaltımı olacak ise zaten saz patron ve spegin elinde spk başvurusu öncesinde olması gereken rakam ne ise o fiyata göre hareket edilir.
Bunlar 200 milyonu kasadan çıkardılar şirketi bu hale getirdiler tüm yetki patronda olacak genel kurul sonrası sazı eline alıp şirketin yaşamasını istiyorsa madem ki geçmişi var aile şirketi bundan sonra pozitif icraatlar görebiliriz. Yok eski taş eski hamam derse zaten aylardır buradaki para yok hukmundeydi bir bardak soğuk su içeriz.
Ben üzerimden negatifligi attım 9 hazirana kadar pozitif düşüneceğim kararlar açıklandıktan sonra zaten gerçekler ne ise yüzleşme zamanı gelecek düşünmeye beklemeye gerek kalmayacak...
👏👏👏 sinerji zamanı beyler eleştirime zamanı değil. Zaten aylardır hepimiz eleştirimizi yaptık. Genel kurula ne kaldı ki kararlar çıksın ona göre burası ya bayram ya da ağıt yeri olur bari kalan zamanda moralimizi bozmayalım.
Düzenli olarak burada yorum yapan 10 kişi bile değiliz bu muhabbetin dostluğun hatrına kalp kırmadan moral bozmadan sabırla beklemeye devam...
Bakarsın spek kalan zamanda bir jest yapar😀😀😀
Kozaa ve ipek te ben buna benzer yazıyordum kağıtlar nereden.nereye geldi ayni şekilde HDFGS batti bitti dedik sattik salak gibi hepsi 2-3 katına çıktı niye batsın ya ne oldu ki borç yapılanması 2 yil ödemesiz bankaya ne dediler neyi teminat gösterdiler? Çocuk oyuncağı mi bu? 50 yil saygın ticaret yap son yilda bozul öyle birşey olabilir mi? Batması yeni firma kurmalarindan cok daha zor böyle bir ihtimal olsa zaten bu saate kalmazdı. Oluru neyse adım adım buradaki ERTEM ve diger üstad ların yorumları ile paralel niye çünkü aklın yolu bir. Yani ky sozum o ki sakın zararına satma ve bekle