havlu atmaya ramak kaldı küçük yatırımcıda... bu kadar da olmaz yahu, pes...
Printable View
Bukarda olmaz ki arkadaş.. Kâr iyi temettü iyi her şey olumlu ama kağıt yükselmiyor
borsa düşer çıkar ,hisse düşer çıkar
fırtına olur ,kar yağar ,elbet sonunda güneş açar ..
zararı realize etmediğin sürece zarar değildir bu verilerle elbet burda kalmaz
sabır sınırlarını zorladığını görüyoruz ,zaten amaç da o bıktırıp sattırmak istediğim fiyata gelmeden benden tek lot çalışmaz
[emoji106] [emoji106] [emoji106]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9000 lot aldım kenara kodum benim bundan yakında boy boy cocuklarım olur
ayriyetten bunlar cakma laz ben orjinal laz gerekirse miras bırakabilirim ama onlar burada tutabilirlermi
kar desen bunda temettü desen bunda istediğin kadar düşürebilirsin 9000 lot 13.60 maliyet sermayenin % 40 ı benim stratejim her 50krş düşüşte 2000 lot takviye yapmak ilk alım yerim 13 sonraki 12.50 sonraki 12 anca benim gibi laza mal kaptırırsın sıkıntı yok ben lazım alışığım sen kimsen bu ayaklar sökmez bir tarafına tıkarlar ona göre sabrıma öenek sana gsdde hissesinde 2 sene 80 krş maliyetle bekledim 1 haftada 1.45 sattım hedefim 1.40 dı an itibariyle seninl karı koca olduk ona göre sana 2 tane nur topu gibi coçuk doğurtmassam satmam bunu ona göre hadi şimdi kara kara sen düşün cavbella
Ek 18574 Hisse saatlerdir böyle nerdeyse. Kademeler bomboş ama kimsenin almaya ve hareket ettirmeye niyeti yok gerçekten istekli biri olsa çok kolay zıplatır yukarı doğru