Birbirinize sarmak durumu düzeltmez arkadaşlar. Ben elimden geldiğince destek attım bugün. Birazda yarın düşünüyorum. Gece Amerikan vadeliler topladı topladı. Yoksa durumlar sakat. Bu seçim işini kullanacaklar sağlam bi düzeltme için
Printable View
Birbirinize sarmak durumu düzeltmez arkadaşlar. Ben elimden geldiğince destek attım bugün. Birazda yarın düşünüyorum. Gece Amerikan vadeliler topladı topladı. Yoksa durumlar sakat. Bu seçim işini kullanacaklar sağlam bi düzeltme için
[QUOTE=taner009;4876777]Birbirinize sarmak durumu düzeltmez arkadaşlar. Ben elimden geldiğince destek attım bugün. Birazda yarın düşünüyorum. Gece Amerikan vadeliler topladı topladı. Yoksa durumlar sakat. Bu seçim işini kullanacaklar sağlam bi düzeltme için[/QUOTE
Sarmak ne demek yahu. Konunun uzaktan yakından Hisseyle, düşüşle ilgisi mi var ki? :wave:
Ky si bol tahtanın yürümeyeceğini pandemi borsacilari bile öğrendi. Tabiki borsanın genel durumlarından biri kızın söylediği. Zararın var diye bulaşıp yok yere küstürdün kızı. Çoğu tesbiti yerinde güzel yorumlarla bu ölü forumu hareketlendirmişti biraz. Bizde eksideyiz kimseye bulaşmıyoruz. Cevap vermezsen sevinirim çünkü ben başka cevap vermeyeceğim
Duygu kardeşim sen küsme. Ben buraya çok vakit ayiramiyorum ama senin fikirlerini takip ediyorum vakit buldukça.
Karsn ile iligli pozitif bulguları yazarken negatif bulguları paylaşmamak haksızlık olur.. evet 2 grup indikatör pozitif ama 1 grup ta ise negatıf..Kalın turkuaz ve kalın sarı, çıkış öncesini ve yükseliş sonrasındaki olası tepelerı kontrol eder...turkuaz gibi sarınında yukarı çapraz atması ve tepe belırlemesı hoş olmamış... yataydan gelen 2.73 -75 seviyelerıde destek vazıfesı görür, ancak geçmış aralığa ait olduğu içinde pek te guvenılır değildir.. karsana pozitif bir umutla gelıp sornasında bu sert düşüşü gözlemlemek sıkıcı oldu..umarım yarın az bir düşüş potansiyeli kalan mürdüm kanal dışına çıkılmadan bir toparlanma olur.. kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/nlIhda.png