Gedik yatırımın geçen Cuma/10 Mayıs’ta aldığı 228.000 lot mal bugünkü takasta neden görülmüyor.
Printable View
Gedik yatırımın geçen Cuma/10 Mayıs’ta aldığı 228.000 lot mal bugünkü takasta neden görülmüyor.
bazı arkadaşlar çok ballı olduğumu söylüyor...uluun şansızlığından sonra blcyt şansı iyi geldi...endeksin son zamanlarda çok sert düştüğü bu günlerde hisse düşmeyip prim bile yaptı...ama hisse hala temel ederi olan 3,00-3,50 aralığından çok gerilerdedir...umarım en kısa sürede hedefine gider...bunun için de ağaların o şirketi keşif etmeleri gerekiyor...sabır sabır sabır...
Dün biraz toparladı bugün + pyasada yeniden düşmeye devam ediyor buda satıcıların daha güçlü alıcıların zayıf oldugunu gösteriyor
Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi Mart ayında beklentiye paralel düşüş kaydetti 14 Mayıs 2019 Salı, 12:07 Güncelleme: 14 Mayıs 2019 Salı, 12:08
Eurostat tarafından Salı günü açıklanan verilere göre Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi Mart ayında Şubat'a göre yüzde 0.3 azalarak beklentiye paralel düşüş kaydetti. Sanayi üretimi Şubat'ta aylık yüzde 0.1 geirlemişti.
Sanayi üretimi bir önceki yılın aynı döneminde yüzde 0.6 azaldı. Yıllık beklenti yüzde 0.8 düşüş olması yönündeydi.
Aramal üretimi aylık yüzde 0.1 arttı, yıllık bazda yüzde 0.4 azaldı. Sermaye malları aylık yüzde 0.4 arttı, yıllık yüzde 1.3 yükseldi.
Dayanıklı olmayan tüketici malları aylık yüzde 1 azaldı, yıllık bazda ise değişmedi.
https://www.bloomberght.com/euro-bol...riledi-2219020
avrupa son aylarda ekonomik büyümesi azalmakta idi..bu haberin durdonun avrupaya olan ihracatının düşmesini bir miktar açıklıyor...ama açıkçası durdonun ihracatının dramatik ve çok sert düşmesini hiç açıklamıyor...yurtiçi satışları 27 den 25 e düşmüş iken ihracat da bilemedin en fazla 43-40 milyonlardan 37 milyona düşmesini makul görebilirdik...ama 28 milyona düşmeyi açıklamak çok zor....
Alırsan benim gibi Durdo. Borsaya bakarsın öküz misali
bugün aynen öyle oldum
Birde spek resmen küfür eder cesine kör seansta artı yaptı , Allah'ta onu kör seans gibi yapsın O bu diyeceğim fakat tövbe
Ha bu arada o kına bana sipariş verildi kicima Durdo hatırasıdır yazdiracagim
Düşerken % 20 ler çıkarken sidik zoruyla % 1 bile değil üstelik + pyasa