o kişi de millete bedavadan tahta takas vs. paylaşıyormuş, sen de temiz birisisin
olsa olsa aynı kişidir dedim.
iyi insanların kazanması bana moral verir. fiyatın artmasına sevindim senin için.
Printable View
o kişi de millete bedavadan tahta takas vs. paylaşıyormuş, sen de temiz birisisin
olsa olsa aynı kişidir dedim.
iyi insanların kazanması bana moral verir. fiyatın artmasına sevindim senin için.
Gordugumü yazıyorum kimsenin zarar etmesini istemem uzun vade olmadıgım hısselede yazmam
Benim zararım yok 6 aydır burdayım
Bende sadece derinlik var uygulama olmadıgı İcin foto atamıyorum
Suan İcin makas cok acık hacım in dusmesını beklemek mantıklı yuksek ten alanlar İcin
Hocam onu diyorum zaten adam gitmiş 39,00 dan mal almış nemiş tavan yapınca 40 dan satacakmış işte o vurkaççıları patlatmak için adam 34,30 a kadar basıyor sonra heryer veryansın, patrona kadar millet sövmeye başlıyor.
Gap dolduracaksa doldursun uzun vadeci için bir sorun teşkil etmez ancak bu yeni yetmeler bu şekilde tepeden alıp dipten sattıkça spekler tahtayı sürmektense bunları ütmeyi tercih ediyor olan uzun vadeciye oluyor.
Bugünkü volatilite inanılmaz sabah %7 artı sonra %5 eksi sonra tekrar %6 artı sonra tekrar %4 eksi hani robotun şu yaptığına normal insan psikolojisi dayanmaz ki şimdiye kadar yeni yetmeler çoktan tüymüştür tahtadan.
Bakalım akşamı nasıl kapatıcak spek ağamız 39 dan aldır 34 de sattır sonra 38 de aldır 35 de sattır :D adamın robotu bugün %25 den fazla para kazandı rahat rahat hemde.