Bi gavur Sarı büllük milletin hayallerini umutlarını darmadağın etti geçti. İt.in eniği. Kendilerinin milyar dolarları var, kendileri dışında kimse umurlarında değil. Koca amariga başgan diye gitti bunu buldu. Yakında götürürler bunu bakın görün.
Printable View
Bi gavur Sarı büllük milletin hayallerini umutlarını darmadağın etti geçti. İt.in eniği. Kendilerinin milyar dolarları var, kendileri dışında kimse umurlarında değil. Koca amariga başgan diye gitti bunu buldu. Yakında götürürler bunu bakın görün.
Cok spek gordüm ancak bu spek kadar aç gözlü ky'cının 3 kuruşunu çalmak için her türlü dalavereyi kendine meslek edinenini bu kadar dansözünü görmedim!! Allah iflah etsin!! Kademeler elinde oyuncak!!
Ytd
Endeks neredeyse yataya geçecek ki benim görüşüm geçecek!! Hala dalavere peşinde oynasın dursun bakalım!! Panikleyip satanlar büyük zarar yazdı!! Amacı da buydu!! Ezik spek!!
Artık beni iki tavan paklar. [emoji3] İnatlaştım satmadım, satmayacağım. Ne kadar uğraşırsa uğraşsın.
Onbinlirayla Vakko’ya ortak oldum. [emoji3]
YTD, inattır.
Evet teknikciler ve gapcilar , soyleyin bakalim...
Takas atabilen varmı ....cefaks usta
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hisselerini satmayıp bekleyen herkese helal olsun demek istyrmm. Yarın cıkar mı bilmem ama bu ülke ne badireler atlattı bunlar hava civa bunları da atlatır. Bozmayın moralinizi saymadıkça zarar zarar değildir. Ben zamannında cok panik satısı yaptım gercekten sonra arkasndan baktım hisselerin. Zamanla toplar diye düşünüyorumm. Bütün hareketler bence spekületif. Herseyin hayırlısı olsun hakkımızda.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben teşekkür ederim sayın Cyber,hakkimizda hayırlısı[emoji2]
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.