baticim in hikayesi farkli dostum. orda hicbir yerde olmayan ayricalikli pay diye bisey var... temettünün kaymagini onlar yiyor
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
baticim in hikayesi farkli dostum. orda hicbir yerde olmayan ayricalikli pay diye bisey var... temettünün kaymagini onlar yiyor
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinde olan zararda olan sabretmesi her zaman iyidir.ama dünkü hareketi gordukten sonra burada kolay ekmek olmayacak gibi gorunuyor.sayet yonetim sozunde durup%70 temettu veriyoruz derse buralarda hikaye olur hisse icin.ne taraftan bakarsan bak risk.borsa basli basina bir risk.herkese bol kazanc.y.t.d
Elinde 7-8 milyon lot arası mal taşıyan düşünsün. Bunlar öbür tarafa transfer olmuyor. Turşuda kurmayacaksa birşeyler yapar. Bizimki çerez. Biz bekleriz.
Bas yavrum bas nereye kadarhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...82f825d34a.jpg
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temettü ile ilgili yönetim kurulu kararı ne zaman alınır tahmini olan var mı ? Ondan sonraya kaldı beklentiler olursa tabi.
Kaptırdığın malları almaya çalışırkende biz güleceğiz.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde son ceyrek aciklandiktan sonra suresi yok.tupras hemen aldi temettu miktarini ve genel kurulda onaya sunacak.bugunde karar alabilirler haftayada veya obur haftaya ne verecekse.bir arkadas yazmis elinde dunya mal olan dusunsun diye .guzel tespit yapmis biz niye dusunuyoruz.sirketin popüleritesini onlarin artirmasi gerek bizim degil.kurumsal bir firmaysa ki biz oyle oldugunu dusunerek aldik gerekeni yapacaklardir diye umuyorum.bugun satan vakif yatirim dun aldigi mali teslim etti 705 te gap vardi oda kapandi artik ahci ne zaman gelecekse onu bekleyecez helva icin.y.t.d.
İlk çeyrek kârı açıklanmadan temettü durumu belli olur heralde o kadar da h.yar değillerdir...