Printable View
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Beyond two souls ve heavy rainden başla Alıyorum bakalım güzel mi?
Acc. Baktım 3 ayda %19 kazandırmış bana yetmez webster bu kar:(
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Alıyorum bakalım güzel mi? Bunlari bitir sonra detroit become of human ve uncharted serisini baştan sonra daha oynaman gereken çok oyun var
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Gençliğine ver ofisteki kızların peşinde koşmaktan yavaş davranıyor. Emmi onu da beceremiyor Beles plajlarda cekirdek citliyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi onu da beceremiyor Beles plajlarda cekirdek citliyor Ciddi misin? Bizim rahleyi tedrisattan geçse her gün olmaz da her ay bir Ruski düşürür. Bir yaz üç Ruski.
Alıntı: Originally Posted by eaw Acc. Baktım 3 ayda %19 kazandırmış bana yetmez webster bu kar:( Gorende seni hisseci zanneder Daha dune kadar mk15 mevduata takla atiyordun
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Bunlari bitir sonra detroit become of human ve uncharted serisini baştan sonra daha oynaman gereken çok oyun var Bak bak PS4 uzmanı maşallah.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ciddi misin? Bizim rahleyi tedrisattan geçse her gün olmaz da her ay bir Ruski düşürür. Bizde yalan olmaz emmi Yuzu burada yalansa yalan desin