-
KLGYO hissesinin yükselmesi Rus Oligarklara kaldıysa yandık valla.. Adam savaşın göbeğinde parasını Türkiye ye getirip likit kalmak, savaştan sonra kelepir hale gelen Rus yatırım araçları için fırsat kollamak yerine Kiler Gayrimenkul den 5 milyon TL ye daire mi satın alacak? Bana pek olasık dahilinde gelmedi.
-
Bir ülkeye haddi hududu aşacak miktarda para sokmanın bir maliyeti vardır. Burada bahsedilen de o.
Bunu da yazdım en sonunda. İnanamıyorum...
-
Maliyeti KİLER GAYRİMENKUL den daire satın almak öyle mi? Yapmayın Allah aşkına..
-
Aslında kiler gyo özelinde düşünmemek lazım.Para aklamanın en kolay yolu aslında emlak.Sen evi 10 milyona al tapuda bir milyon göster 9 milyon uyuşturucu parası legalize oluverir.Markalı konutlarda falan elbet bu olmaz ama aslında emlak piyasasına bu yolla giren bir para olabilir.İnanılmaz ama biz hala stabil güvenli bir ülke gibiyiz.Koca rusya sallandı biz hala iyi gidiyoruz.
-
Rus oligarklar falan da herhalde gidip kirada oturmaz üç beş onlar da emlak piyasasına para sokar da kiler in olayı bu değil ki,kiler zaten malını satıyor,olay başka,satılan malı hesaba yazmıyor ********ler:)))))))))) Yoksa ayakkabı satışları mükemmel sn tahminci.
-
Bir oligark bizim bir siteyi komple kapatabilir,bu gidişle rusyadan kaçan çok olur,oh mis gibi aile sitesi olur:)))))) Şaka maka 2001 de ben alanyada bir yazlık almaya kalkmıştım,sitenin satış ofisinde türklere satışımız yok dedi,resmen koca site irlanda mı danimarka mı herneyse bir ülkeden müşterilere satılmıştı.O zaman türkiyeden ev almak gavurlar için sorunluydu bir ton izin almalarına gerek vardı.Gavurlar da işin yolunu şöyle bulmuşlar,bir şirket kuruyorlar ev alanlar şirkete ortak oluyor şirket siteyi komple satın alıyor.Böylece bir ton formaliteden yırtıyorlarmış.:))))))))
-
Ruslar yeterki para getirmek istesin o konuda anında düzenleme yapılır. En kötü bir Türk vatandaşı üzerinden para getirilir yasaya göre Türk vatandaşına paranın kaynağı sorulmuyor. Banka sisteminde Putin e yakın tüm Rus oligardlara ait para zaten bloke oldu sistem dışında nakit ne kadar paraları vardır bilmiyorum. Ambargoların Rusya ile ticarete olumlu katkısı olabilir ama gayrimenkul sektörünün olumlu etkileneceğine dair bir emare ortada yok. Antalya dayım burada çok Rus var ve fiyatları çok yüksek buluyorlar, bu fiyatlardan onlar da bir şey almaz, aklama işini bilmem.
-
Sn tahminci oligark dediğiniz adam akıllıdır,sistem dışı servetinin en az yarısını tutar.Öyle adam kendini sigortalamaz mı,mümkün mü sizce.Bir para gelişi olabilir,biz artık kokain güzergahıyız,malum ünlü türk düşünürü sedat peker belgeleriyle açıkladı.Bizde emlak en iyi kara para aklama yoludur.O tapuda gösterilen düşük değerleri devlet bilmiyor mu,neden göz yumuluyor sizce.