Çok fazla hareket etmek iyi değil. Beklemeye devam ediyoruz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Çok fazla hareket etmek iyi değil. Beklemeye devam ediyoruz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
:) Ben eskiden beri tanirim....o hep böyleydi [emoji16] ıyidir hoştur ama genelde uzuncu muhabbeti yapıp kısa vadede değiştirir kararını ☺
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisselerde öyle 3-5 yıl durabilen uzuncu arkadaşlara her zaman hayran kalmışımdır...açıkçası benim bu kadar sabrım hiç olmadı...kaliteli hisselerde bende uzun kalmak istiyorum ama açıkçası yapamıyorum...benim bir hissede en çok kaldığım süre belki de 2-3 aydır...yanlış yapıyor muyum bilemiyorum...kaliteli olmayan veya çıkma potansiyeli olmayan hiç bir hisseye yorum yaptığımı hatırlamıyorum...
sabır konusunda eksiklerim var...ne yazık ki böyle kötü bir huyum var...
banvitte gelecek az çok bellidir...hele şu bilanço gelsin de durumu hep birlikte görelim...tavuk sektörü şu anda çok iyi..ihracatları çok iyi...daha geçen gün banvitin 450 bin metrekare kümes kiralamak istediği haberini verdi bir dostumuz...bu göstergeler de 2018 yılının 2017 den daha iyi olacağını gösteriyor...o yüzden de 2018 yılı haziran temuz aylarında yeni bir fiyatta zirve yapmasını bekliyorum...bakalım ileride nasibimiz ne olacak...sattık diye hiç almayacağız anlamı çıkarılmamalı...
Arkadaşlar, uzun takip, hisse hareketleri ve takaslardaki değişimleri inceleyerek bende aranıza katıldım. Tavuk sektörünün tavan yaptığı, kar rekorlarının yapıldığı bir dönemde belki bu sene bir güzellik yaparak temettu veya bedelsiz bölünme haberleri vereceğini hayal edip hedefimi 30 tl tutarak süresiz olarak hisseye girmiş bulunmaktayım. Hepimize bol kazançlar.