Düşüşün beni üzmüyor izmir bozması italyan aygırı .hadri meydan
Printable View
Düşüşün beni üzmüyor izmir bozması italyan aygırı .hadri meydan
burada FİYAT OLARAK dikkat!!!! maliyeti düşürmek için nakitin tamamını kullanmamak lazım. nakitin yarısıyla maliyetlenip diğer yarısını beklemek gerek.hafif yukarı yapıp ikinci dibi zorlaya bilir. YTD.
elindeki malı verirken istekli geri alışta okadar istekli değil henüz kıvama gelmemiş gibi ne der bu tahtanın müdavimleri
ytd,syg
Yani yoğurdu üfleyerek yemeli. Elimizdeki nakidi güzel kullanmalı
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yoğurt kasesine ufak bi yemek kaşığıyla tadımlık bakalım diyoruz ama biraz sulu gibi tam tutmamış
ytd,syg
Yıllar sonra, nerdeyse 5 yıl sonra hisse kıvamına gelmiş.
(Dikkat; ben uzuncuyum 3-4 yıl en az beklerim )
Bu kısada daha aşağı inmez anlamına gelmez.
32,64-32-5 vs önemli destekleri var.
tekkeyi bekleyen çorbayı içer..
3 yıl içinde bölünebilir.
Sonra 600-700 e çıkabilir. Vade 5 yıl..
Bunu ben demiyorum.
Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın.
Bir hafta içinde her şey olabilir.Mesela aşşağı yada yukarı
muhterem dostum çok kötü uçmadınmı .böyle fiat vererekte küçük yatırımcıyı mağdur etmiyormusun birden balıklama atlarlar bu doğru degil alınmak yok dostum..dedigin rakamlara bu hisse geldimi o fiatlara çimento fabrikası kurarız artık sonuçta bu hazır beton satan firma bu gün iki tane bursa çimentonun piyasa degeri eder gerçekten sen bu fiata inandınmı beton santrali olan çimentoyu çimentaştan alan aslında hiç üretmeyen bir yerden aldığını bir yerde satan karda o yüzden olmuyorçok yanlış böyle bir fiata gelmesi zor ve gelirse zaten 150 den sonrada bulaşan yanmış bu fiata bulaşanda yanmış .